Participă la Târgul de Cariere Digital și găsește job-ul la care ai visat!


târgul de cariere digital

Târgul de Cariere Digital te ajută să îți găsești un job potrivit pentru tine, chiar și pe timp de pandemie!

De mai bine de 15 ani, Târgul de Cariere a adus comunităților din mai multe orașe din România și Republica Moldova evenimente de recrutare și employer branding. Acest lucru a permis ca potențialii angajați să se poată întâlni direct cu companiile angajatoare, să poată dialoga și analiza ofertele acestora. Iar unii au avut ocazia de a participa la interviuri organizate pe loc!

Cum se transformă Târgul de Cariere într-un eveniment digital?

În contextul actual, în care distanțarea socială este importantă pentru sănătatea noastră, evenimentele noastre mari, de peste câteva sute și chiar mii de oameni trebuie regândite. Companiile au nevoie în continuare de angajați, iar oamenii au nevoie în continuare de locuri de muncă. Iar cea mai simplă metodă prin care putem veni în continuare în întâmpinarea nevoilor ambelor părți, este să organizăm Târgul de Cariere Digital!

Târgul de Cariere Digital, o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.

Concret, vom avea cinci evenimente virtuale, dedicate orașelor Cluj, Iași, Mureș, Chișinău și Oradea, în fiecare dintre ele implementând un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, din domenii diverse.

Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online. Dar și în timp real la posturile disponibile, webinarii. Precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

Cum poți recruta la Târgul de Cariere Digital?

Companiile participante la Târgul de Cariere Digital vor recruta exclusiv online. Promovarea imaginii de brand, precum și a posturilor vacante se face concomitent pe canalelede social media (Facebook, Linkedin). Inclusiv pe website și mai ales prin emisii LIVE.

Pe parcursul emisiei digitale, care va dura câteva ore pe zi, companiile angajatoare se pot prezenta candidaților prin video-uri de prezentare sau chiar prin prezență fizică în platourile Târgul de Cariere. Pot participa sau chiar modera webinarii cu diverși invitați în emisia directă. Și pot prezenta unui public larg oferta de locuri de muncă. În contextul actual, potențialii angajați își petrec majoritatea timpului în mediul online, acesta având cea mai bună expunere pentru mesajele de comunicare direcționate către ei.

În plus, strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Recrutarea se realizează în siguranță. Interviurile pot fi stabilite de asemenea, tot în mediul online.

Cum te poți angaja la Târgul de Cariere Digital:

Dacă îți cauți un loc de muncă în această perioadă, cel mai sigur și eficient loc în care poți aplica pentru jobul dorit, este ONLINE. În contextul actual de distanțare socială, mediul online devine locul unde au loc majoritatea tranzacțiilor și interacțiunilor între oameni. Așa că, este firesc să cauți, să aplici și să găsești locul de muncă potrivit pentru tine. 

Domeniile din care provin companiile care angajează în această perioadă s-au modificat în ultima vreme, datorită contextului în care ne aflăm. Astfel că s-ar putea ca jobul pe care îl așteptai de mult, să fie acum oferit de o companie atractivă. Există și posibilitatea reconversiei profesionale, iar noi suntem pregătiți să te consiliem și în acest sens. 

Fii prezent în mediul online în zilele evenimentelor noastre digitale, urmărește emisiunile noastre live. Fă cunoștință cu companiile participante și află mai multe despre joburile pe care acestea le oferă. Vei avea posibilitatea să intri în direct cu angajatorii. Vei putea urmări traininguri și webinarii online, susținute de consilieri, psihologi sau specialiști pe diverse domenii.

Prezentările din cadrul Târgul de Cariere Digital, webinariile și intervențiile companiilor va fi difuzate LIVE pe pagina de Facebook, în ziua evenimentului (link aici). Consultă lista de evenimente și participă la cele care te interesează în mod direct: evenimente de recurtare digitale.

În Chișinău, evenimentul se preconizează a fi organizat în data de 29-30 mai 2020, ora 11:00-18:00.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment de weekend: Teatrul Geneza Art îți propune un nou spectacol online
Next #NeamPornit - campanie națională de promovare și susținere a turismului intern
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + thirteen =