Descoperă care sunt cele mai accesibile orașe din Europa


orașe europa

În ultima perioadă, Europa reprezintă o destinație extrem de căutată, adăpostind unele dintre cele mai fascinante, cât și uimitoare orașe ce merită să fie vizitate de fiecare în parte. Cu toate acestea planificarea unei călătorii aici poate deveni o activitate destul de copleșitoare, cât și obositoare, urmărind în același timp anumite resurse financiare uriașe. Astfel dacă v-ați propus ca în această vară să aveți parte de o incredibilă aventură europeană, favorabilă în același timp bugetului, vă sfătuim să citiți în continuare!

1. Budapesta, Ungaria

Peste fluviul Dunărea, din Germania,  se află „Parisul de Est”, unul dintre cele mai frumoase orașe posibile, capitala Ungariei, Budapesta.  Luați-vă un tur autoghidat în Piața Eroilor pentru a vedea un monument istoric care îi onorează pe cei care au avut un impact masiv asupra dezvoltării țării. O altă modalitate de a economisi bani în timp ce descoperiți acest frumos oraș este să profitați de parcurile sale glorioase.  City Park și Gellert Hill sunt două dintre cele mai mari spații verzi care servesc, de asemenea, drept locuri uimitoare pentru prânz  sau o cină timpurie la picnic. Unele dintre cele mai bune kebab-uri din Budapesta, și dulciuri la cuptor, pot fi găsite în ,,Grab-and-go”  – locații, uneori la mai puțin de 2 euro!

2. Varșovia, Polonia

Situată în Europa de Est, Polonia este favorită printre călători pentru arhitectura sa medievală și asortimentul de mâncăruri, cât și pentru activitățile și cazările ieftine. Asigurați-vă că vă îndreptați către capitala acesteia, denumită Varșoviei, unde puteți face un tur pe jos auto-ghidat al unora dintre cele mai frumoase clădiri și monumente istorice ale țării, inclusiv Castelul Regal, Palatul Culturii și Științei și orașul vechi din Varșovia, care a fost complet reconstruit încă de la cel de-al doilea război mondial. Pentru a rămâne în limita bugetului de masă, țineți cont de restaurantele „bar mleczny”, care se traduc prin „bar de lapte” și se echivalează cu o cafenea.

3. Instanbul, Turcia

Cu linia de coastă mediteraneană, minunile create de om și piețele pline de viață, Turcia este o destinație ideală pentru cei interesați de o bogată experiență culturală. Capitala sa fiind, Istanbul este plină de activități inedite, drept exemplu fiind ceaiurile de după-amiază gratuit la Muzeul Dogançay sau admirarea arhitecturii bizantine din orașul vechi. Printre unele dintre magnificele obiective turistice naturale ale Turciei, se numără și Cappadocia, unde veți avea parte de o plimbare unică printre vestitele stâncoase, pe care localnicii le-au denumit „coșuri de zână” . Pentru o masă autentică, ieftină, comandați Pide: o pizza în stil turcesc, adesea acoperită cu miel și o mulțime de brânză.

Sperăm că am contribuit cu anumite orașe bugetare în ceea ce ține de obiectivele turistice demne de vizitat, propuse pentru vara 2021, care reprezintă o nouă șansă de a trăi cele mai tari experiențe peste hotare!

Reporter Youth.md: Șchiopu Felicia

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Telegram, Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află ce presupune Organizația Mondială a Sănătății și importanța ei
Next A fost lansat programul de formare a competențelor „Educația Digitală”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =