Instruiri online: „Integrarea Dimensiunii de Gen în elaborarea de politici”


echitate de gen instruiri online

Rețeaua Femeilor pentru Democrație (WDN Moldova) invită pe toți cei pasionați de echitate de gen, la un program de instruire cu tema „Integrarea Dimensiunii de Gen în elaborarea de politici”.

Programul de instruiri se va desfășura în perioada 11-25 iulie 2020 (12 ore în total), în format online. Instruirea are scopul de a consolida capacitatea participanților la instruire, de a-și dezvolta cunoștințele, abilitățile și atitudinile în integrarea dimensiunii de gen în elaborarea de politici.

La training sunt invitate femei și bărbați care activează în calitate de primar, consilieri/re locale, funcționari din administrația publică locală, membri aripii de femei și tineret, liderii organizațiilor teritoriale, persoane pasionate și active în promovarea echității de gen, etc.

Programul de instruire va fi moderat de managerele de țară WDN Moldova și experte în egalitate de gen Eugenia Iurco și Erica Zucec.

Persoanele interesate de subiectul: echitate de gen, se pot înscrie până pe data de 9 iulie 2020, completând acest formular.

Limba de instruire – română.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la womens.democracynetwork@gmail.com, sau telefon 079897321.

Instruirea este organizată în cadrul proiectului „Consolidarea Vocii Femeilor în Politică”. Implementat de WDN Moldova cu susținerea IRI și NED.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa noastră Youth.md!

Previous CJI invită profesorii care predau cursul: educație pentru media la instruiri online
Next #PrinMoldovaFărăHartă Pofteşte în lada cu poveşti ale neamului tău !
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *