Webinar // Admiterile în SUA: cum să îți îmbunătățești înscrierea pe ultima sută de metri


Vrei să te înscrii la studii în SUA anul acesta? Vrei să afli cum îți poți îmbunătăți aplicația pe ultima sută de metri? Te invităm la un webinar online cu Mihaela Curmei, mentorul Abroademy specializat pe admiterile din SUA, pe data de 19 decembrie, ora 17:00.

În timpul webinarului, Mihaela va vorbi despre top greșeli pe care să le eviți în aplicația ta, despre cum ți-ai putea îmbunătăți eseurile de admitere, despre comisiile de admitere ale universităților din SUA și experiența ei personală de student în SUA. (Webinarul este dedicat în special celor care aplică anul acesta, dar elevii care plănuiesc să aplice anul viitor sunt la fel invitați să participe.)

Mai multe despre Mihaela poți vedea mai jos:

După ce a absolvit liceul Orizont din Chișinău în 2013, Mihaela și-a făcut licența în Operations Research and Financial Engineering la Princeton University în SUA. Ulterior, a lucrat ca Data Scientist la Microsoft și acum își face doctoratul în informatică la Universitatea Berkeley din California.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, la ora 17:00, pe Zoom. Pentru a avea acces la acest webinar, te invităm să te înscrii gratuit aici.

Poți accesa pagina de Facebook a evenimentului aici.

La Abroademy vrem să fii informat și să iei cele mai bune decizii atunci când vine vorba de admiterile în străinătate! Multe alte informații autentice și utile le poți găsi pe profilul nostru de Instagram și Facebook. Pentru a avea o consultare online individuală cu unul dintre mentorii Abroademy, vizitează website-ul nostru aici.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ZIPHOUSE a marcat o nouă ediție de Best Window Display
Next 10 metode de tortură folosite în Evul Mediu
Abroademy
About the author

Abroademy

“Creat de foști studenți pentru viitori studenți” - Abroademy este locul unde găsești informația de care ai nevoie pentru a aplica cu succes la studii în străinătate.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =