Află mai multe despre Chateau Cojuşna – una dintre cele mai frumoasea atracții turistice din Moldova!


In inima Moldovei, la distanţa de doar 15 km de Chişinău, renumitul „Chateau Cojuşna” vă invită să descoperiţi tainele procesului de producere a vinurilor şi divinurilor; să admiraţi frumuseţea beciurilor unde se păstrează colecţiile celor mai renumite vinuri produse de „MIGDAL-P” S.A. – unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de vinuri din Republica Moldova.

Despre Chateau Cojuşna:

Scopul companiei este de a promova cultura consumului vinului; popularizarea înaltelor performanţe ale vinului moldovenesc; grija faţă de sănătatea consumatorului.

Sălile de degustare din subsolurile „CHATEAU COJUSNA” reprezintă originale maşini ale timpului; deoarece degustările se petrec în „epoca medievală”,;unde în liniştea subsolurilor palatului veţi deveni familiari cu vinurile propuse. Aici, fiecare vin are istoria sa aparte, iar insuşi beciurile sînt nişte lăcaşuri de amintiri, fiind dovada muncii asidue.

Chateau Cojusna - Migdal P - Bookings of Excursions, Winery tours,...

Atmosfera palatului regal şi gustul divin al băuturii sfinte vă vor inspira la o nouă viaţă şi vă vor crea momente de neuitat. Timpul se va opri şi fiecare pahar de vin vă va oferi alinare şi senzaţia de un nou început…

Compania “Migdal-P”, situată în inima Codrilor, este formată din câteva complexe moderne de vinificație. Fiind unul din cei mai mari producători și exportatori de produse vinicole din Moldova; compania dispune de o fabrica moderna de producere a vinurilor și divinurilor; amplasată în zona centrală a țării și numeroase plantații de vii, situate în zona Centru și Codru a Moldovei.

Moldova's Wine Chateaux Route (Wine, dine and sleep at the wineries...

Compania este dotată cu echipament performant de producere; cu spații de depozitare și un sector turistic în stilul Chateau-lui francez, cu beciuri de păstrare și maturare a vinurilor, o galerie a vinurilor de colecție și 4 săli de degustare. Infrastructura de producere asigură controlul tuturor etapelor fabricării vinurilor și divinurilor; iar profesionalismul specialiștilor angajați constituie o garanție a calității înalte a vinurilor noastre.

Această locație este perfectă pentru organizarea venimentelor memorabile împreună cu cei dragi. Vinul, dar și mâncărurile gustoase vor contribui la o seară memorabilă.

Reporter Youth.md: Daniela Panico

Previous Câteva sfaturi pentru a face lectura o experiență eficientă și plăcută
Next Cunoaște-o pe Helene Lassen Nørlem, co-fondatoarea Tiimo - o aplicație-suport pentru persoanele cu ADHD
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *