ÎNCEPE-ȚI TOAMNA ÎNTR-UN MOD SĂNĂTOS CU „BUCURIE ÎN MIȘCARE”


Dacă vrei să începi toamna într-un mod activ şi sănătos, dar şi să ai parte de multă distracţie în aer liber, participă la festivalul “Bucurie în Mişcare”.

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, festivalul ce promovează un mod sănătos de viaţă şi mişcarea în comunitate va avea loc pe data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00.

Organizatorii promit un program dinamic, muzică bună, şi distracţie pentru toate vârstele, aşa că adună-ţi prietenii şi vino pe teritoriul Parcului Dendrariu. În cadrul evenimentului vor fi prezente zona de joacă, zona de relaxare, masterclass-uri pentru copii, catering, numere artistice și demonstrații sportive şi un spaţiu cu jocuri pentru adulţi.

Despre „Bucurie în Mișcare”

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri.

Intrarea va fi liberă pentru toţi vizitatorii parcului, iar mai multe detalii găsiţi aici sau la nr. de telefon 069813019.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous AFLĂ PROBLEMELE LOCALE, CERE SOLUȚII și DEVINO #COMISARELECTORAL
Next MILITEAZĂ PENTRU DREPTURILE OMULUI PRIN COMEDIE. DEVINO VOLUNTAR HRC
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − two =