Implică-te și participă la inițiativa #RUNfromPLASTIC


Fă un lucru util și plăcut pentru fiecare dintre noi, iar după, distrează-te în „Orășelul RUNfromPLASTIC” de la Kaufland Ciocana!

#RUNfromPLASTIC, împreună cu Race Nation Moldova și Moldova Trail Run Club, anunță pentru data de 1 mai 2023 Marea Curățenie din parcurile Chișinăului. Alături de amatorii alergărilor ușoare și drumețiilor ne întâlnim la intrarea în parcurile Trandafirilor, Valea Morilor, La Izvor, pe strada Florilor și „Dumitru Râșcanu” (locațiile exacte le vom anunța cu câteva zile înainte de eveniment), ne „înarmăm” cu mănuși și saci și timp de o oră combinăm tradiționala plimbare cu colectarea deșeurilor de plastic de pe întreg teritoriu parcurilor.

Evenimentul va culmina la orășelul amatorilor ploggingului, la Kaufland Ciocana, unde organizatorii te așteaptă cu gustări la grătar, băuturi răcoritoare și multă muzică bună. Cei mai harnici din această zi vor primi câte o medalie artizanală, iar cei mai isteți câte un premiu.

Aici veți comunica relaxat cu vecinii de antrenamente, veți da start noilor prietenii cu alergătorii din alte cartiere și veți afla mai multe lucruri interesante despre ecologie, în special, modalitățile de reducere a consumului de plastic și administrarea inteligentă a deșeurilor.

Proiectul „Fugi de PLASTIC/Run from PLASTIC” a fost inițiat de asociațiile obștești EcoDigital și Run Moldova, cu susținerea financiară a Programului de Granturi Mici GEF-PNUD, implementat de UNDP Moldova.

Această inițiativă este susținută de către partenerii generali ai proiectului – Kaufland Moldova, vinăria Castel Mimi și ansamblul rezidențial “Satul German”.Activitățile din cadrul proiectului „Fugi de PLASTIC / Run from PLASTIC” sunt susținute de partenerul strategic al comunității alergătorilor din Moldova, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Mănușile și sacii ne sunt oferiți de TORECO SRL, iar apa de COCA-COLA HBC Moldova. Alături va fi primul SUV electric XC40 Recharge, oferit de Volvo Car Moldova. Haideți să ne unim forțele și să facem o schimbare în bine în comunitatea noastră! Vă așteptăm cu drag la Marea Curățenie în parcurile din Chișinău!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiune de discuții: Finanțe personale pentru tineri
Next Platforma Moldova - dezbateri pentru tineri pentru un viitor mai bun pentru țară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + fifteen =