Exercițiu de modă și de protecție a mediului. Câțiva elevi din Lăpușna au creat haine din materiale reciclabile

Lăpușna, ținute vestimentare din material reciclabile,

Elevii din satul Lăpușna, Hîncești, au făcut un exercițiu de modă și de protecție a mediului, în același timp. Aceștia și-au pus creativitatea la treabă și au făcut ținute vestimentare din diverse materiale reciclabile: reviste vechi, pungi din plastic, CD-uri ș.a.

„Scopul principal al acestui proiect a fost de a demonstra societății că lucrurile pe care noi zilnic le aruncăm și nu le oferim vreo importanță pot fi transformate, de fapt, în piese vestimentare originale. De asemenea, am promovat ideea reciclării și reutilizarii resurselor”, spune Maria Panaite, președinta Consiliului Local al Tinerilor din Lăpușna și organizatoarea evenimentului.

La concurs au participat echipe de la Liceul Teoretic Lăpușna și Gimnaziu Balceana și Pervomaiscoe. Aceștia au muncit aproapte două săptămâni asupra ținutele, iar recent le-au prezentat în cadrul unui eveniment, unde cei mai buni au fost aleși în calitate de câștigători și au fost premiați.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistează-te la ora publică "Ce este medierea" şi află cum poți soluționa un conflict
Next Înregistrează-te la primul Summit internaţional pentru Blockhain şi Criptovalută şi află mai multe despre influenţa acestora
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + thirteen =