Participă la Școala online de dezvoltare personală și antreprenoriat organizată de America House


Școala De Dezvoltare Personală și Antreprenoriat

Dacă ai între 16 și 19 ani, America House Chisinau te provoacă să participi la Școala De Dezvoltare Personală și Antreprenoriat, pe parcursul căreia vei descoperi domeniul antreprenoriatului și leadership-ului.

Alături de semeni și mentorii școlii, îți vei definitiva propria idee de afaceri, vei interacționa cu antreprenori de succes, vei afla cum o afacere poate aduce un impact pozitiv în societate și nu doar!

Cine îți vor fi mentori dacă participi? Sunt oameni de valoare cu experiență în domeniu, din România și Republic Moldova: 

  • Doru Curoșu ¬ primul moldovean nominalizat de revista Forbes în Top 30 cei mai influenți tineri din Europa. Antreprenor, Traineri și Speaker în cadrul unei companii creative și inovative din Republica Moldova specializată în livrare de trainiguri.
  • Viorica Cerbușca ¬ specialistă în dezvoltarea afacerilor, fondatoare și director YEP Moldova, o platformă internațională care ajută studenții să lanseze un start-up, utilizând metodologia abordată de universitățile de top din lume.
  • Ruslan Cojocaru – fondator Tucano Coffee, antreprenor.
  • Cornel Amariei ¬ inventator și CEO Lumen, inclus în topul „Forbes 30 under 30 Europe”.

Școala se va desfășura online, în limba română. Ai nevoie doar de angajament, dedicare, un gadget cu conexiune stabilă la internet și o idee de afaceri pe care ai dori să o definitivezi pe parcursul desfășurării școlii (vezi orarul desfășurării și alte informații adăugătoare aici). 

Aplică până pe 14 Iulie, completând formularul și stai cu ochii pe această pagină pentru alte detalii.

Pentru oricare informații adăugătoare poți contacta pe Facebook pagina America House Chisinau sau pe e-mail: contact@americahouse.md.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Implică-te în activități și la sporirea comunicării dintre APL și comunitate
Next #PrinMoldovaFărăHartă // Combinatul de Vinuri Mileștii Mici - Patrimoniul Cultural-Național al Republicii Moldova
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *