„Ignite Chisinau: the Future” revine cu noi forțe și cu speakeri renumiți din România, Ucraina și Cehia

ignite chisinau, ignite 2018 future, oportunitate pentru tineri

Ignite Chisinau revine cu noi forțe pe 10 noiembrie, ora 17.00, la Tekwill. La cea de-a cincea ediție, vei avea ocazia să asculți discursuri despre ce tehnologii și inovații a mai pus la cale viitorul pentru noi. Pentru prima dată în istoria Ignite, vor fi în scenă speakeri renumiți din România, Ucraina și Cehia. 

Oamenii au simțul nebuniei atât de puternic înrădăcinat, încât toate inovațiile și tehnologiile pe care le-au lansat în lume dovedesc că sunt capabili de mult mai mult. Progresul tehnologic e exponențial. Cu fiecare deceniu, tot mai proeminent. Astfel, este important să vorbim despre viitor chiar din acest moment.

Ediția „Ignite Chisinau: the Future” va reuni, pe 10 noiembrie, 20 de oameni și 20 de păreri reflectate în câte 5 minute, care ne vor clătina viziunile despre lumea digitală și proiecția omului în viitor.

Ediția „Ignite Chisinau: The Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chisinau) cu suportul partenerului general Kaufland Moldova.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Ia-ți biletul acum, aici. Informează-te despre eveniment și vorbitori aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Porțile deosebite – una dintre cele mai frumoase atracții în Lozova (foto)
Next Acum poți beneficia GRATUIT de serviciile primului Birou de Organizare Comunitară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 13 =