Ia parte la o discuție despre buteliile de gaz și pericolele la care suntem utilizându-le

butelii de gaz, primaria mea, discutii

Putem avea butelii de gaz în case? Cum trebuie să le folosim? Cine trebuie să ne informeze cum să le utilizăm? La ce pericole ne supunem pe noi și pe alții?

Vino pe 3 decembrie, ora 18.30, la Biblioteca Municipală Hașdeu, să discuți de ce cetățenii recurg la utilizarea buteliilor de gaz, care sunt pericolele, care este legislația și instituțiile care reglementează acest aspect și ce putem face pentru a preveni alte tragedii.
La eveniment vor fi reprezentanți ai instituțiilor publice, ai fracțiunilor din Consiliul Municipal, experți și cetățeni interesați. Tot atunci, va fi prezentată o cercetare realizată de Primăria Mea la acest subiect.

Discuția face parte din proiectul „Abordarea problemelor Chișinăului prin analiză și discuții publice transparente”, prin care asociația obștească Primăria MEA va organiza o serie de discuții publice cu implicarea autorităților, experților și cetățenilor, pentru a discuta problemele locuitorilor și pentru a avea politici publice consultate și bazate pe priorități.

Previous Vino la Demo Day - eveniment ce îmbină frumos arta, antreprenoriatul și dezvoltarea personală
Next Participă la un workshop de dans bazat pe DanceAbility și Dance Therapy
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *