Fundația Caritas Moldova a organizat o tabără de vară de o zi pentru tinerii din comuna Ștefănești

fundația caritas, tabara de zi, casa de cultura vicctor vescu, floresti

Fundația de Binefacere Caritas Moldova a organizat pe 26 iulie, o tabără de vară de o zi pentru tinerii din com. Ștefănești, r-l Florești. Scopul acestei activități a fost de a crește interesul acestor tineri față de comunitate, pentru a-i motiva să se implice în activități de voluntariat, dar și implicarea lor în diferite activități educative.

La eveniment au participat 6 voluntari ai Caritas Moldova și peste 40 de tineri din localitate. Echipa fundației a mers cu daruri pentru cei din Ştefăneşti, şi anume a donat pentru tineri 2 seturi de șah; 1 set de dame; 4 seturi de palete și mingi pentru tenis de masă; minge de volei precum și alte jocuri educative. Pe lângă aceasta, 20 de copii din familii social-vulnerabile au beneficiat de câte un pachet cu produse alimentare greu prerisabile.

Mai mult decât atât, Fundația de Binefacere Caritas Moldova va pune la dispoziție materialele de construcție necesare pentru a repara o încăpere ce aparține Casei de cultură  „Victor Vescu” din localitate. Această încăpere va fi ulterior utilizată pentru ca tinerii să poată avea întâlniri regulate, pentru a planifica diferite activități de voluntariat, pentru recreere dar și pentru socializare.

Caritas Moldova încurajează voluntariatul și invită pe toți cei interesați, cu mic, cu mare, să se alăture echipei noastre pentru a ne implica, împreună, la rezolvarea a cât mai multe probleme din comunitate.

Previous Ruslan Cojocaru te provoacă la o discuție despre „Strategia Vieții”
Next JOB//Comisia Electorală Centrală declară vacantă funcția de administrator
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *