Ruslan Cojocaru te provoacă la o discuție despre „Strategia Vieții”

tucano brazil, strategia vietii, ruslan cojocaru

Ruslan Cojocaru te invită la o întâlnire unde vei avea posibilitatea să îți creezi strategia vieții, după modelul lui Ruslan Cojocaru. Evenimentul va avea loc pe 31 iulie, ora 18.30, la Tucano Coffee Brazil.
„Tot mai des văd oameni care plutesc prin viață ca niște corăbii fără cârmă și motor. Nu au energie să schimbe sau să creeze ceva, sunt doar consumatori cu pretenții față de sine și față de toți cei din jur. Oamenii caută fericirea în extern, în shopping, în plăceri dubioase. Văd antreprenori care în încercarea să câștige bani cu orice preț își pierd pacea interioară. Vina e nu doar a lor, dar și a societății. Sistemul de învățământ învechit, părinții care fug undeva mereu și nu au cunoștințe pentru a crește copii conștienți”, menționează Ruslan.
Mult timp a fost și el așa. Situația a început să se schimbe după ce a creat acea „Strategie a Vieții”. A decis să repare cârma și motorul bărcii sale și să înceapă călătoria spre scopul mare prin oceanul vieții.
Iată componentele „Strategiei Vieții” sale: scopul mare sau Viziunea, misiunea, valorile, deprinderile. Fiecare componentă este importantă și creează un tot întreg.
Toți doritorii sunt invitați la o discuție pe această temă miercuri 31.07 la orele 18:30 la Tucano Coffee de pe strada Bodoni. Ruslan îți va povesti cum a ajuns la acest sistem și cum lucrează fiecare componentă în viața sa”.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ministerul Tineretului și Sportului te invită să participi la „Școala de vară 2019 – Program Național de Formare”
Next Fundația Caritas Moldova a organizat o tabără de vară de o zi pentru tinerii din comuna Ștefănești
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =