(FOTO) Iată de ce activități și servicii au beneficiat participanții la AFIM Healthy Festival IV Edition

afim, healthy festival, om, mod sanatos de viata

Fitness, seminare despre nutriție și ateliere pentru copii sunt câteva lucruri pe care ai avut posibilitatea să le faci în cadrul AFIM Healthy Festival IV Edition. La data de 22 iunie, toți amatorii de un mod sănătos de viață s-au întrunit, la Grădina Botanică din Chișinău, la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sezonului.

Elena Ozun-organizator AFIM Healthy Festival IV Edition.

   „Organizarea unui eveniment de o astfel de anvergură este o premieră pentru noi, deoarece edițiile trecute au avut loc în spații mai mici. Pregătirile au durat 5 luni și vizitatorilor le sunt puse la dispoziție 7 zone: Scena principal, Zona educațională, Zona bucătarului, Atelier de creație pentru copii, Zona fitness pentru copii, Zona Food Court și Zona de relaxare. Oamenii sunt foarte deschiși, sunt mulți copii, lucru care dă un plus de culoare evenimentului. Până la 13:00 avem deja peste 500 de oameni înregistrație, fapt care ne bucură. Sunt foarte mulțumită de cum se desfășoară evenimentul, începutul este unul foarte bun.”

Natalia Popa-vizitatoare.

  „Am venit la acest festival pentru a promova modul sănătos de viață și pentru a petrece o zi de sâmbătă frumoasă alături de familie. Locul pentru copii este foarte drăguț amenajat și potrivit la un astfel de eveniment. Îmi plac activitățile care sunt organizate pentru cei mici.”

Dana Ivanovi-vizitatoare.

  „Healthy Festival este o oportunitate de a petrece o sâmbătă productivă alături de familie. Seminarele sunt foarte interesante, iar zona pentru copii face acest festivl perfect pentru familii.”

Silvia-reprezentant LIME.

  „Sunt foarte mulțuită de eveniment, ne oferă posibilitatea să creștem compania. Ne bucurâm să vedem antrenori care au venit la acest eveniment purtând haine de la firma noastră. Atmosfera este una pozitivă și locația este foarte bună. ”

Mirela-antrenoare.

 „Am venit la acest festival pentru a acumula experiență, îmi place foarte mult. Seminarele sunt bine organizate și oferă inofrmații utile pentru cei care activează în acest domeniu. Aș putea folosi experiența acestui eveniment în munca mea zilnică cu clienții. ”

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//CNPAC angajează office manager
Next La Tiraspol va avea loc ultimul concert al Festivalului Internațional „Nopțile pianistice din Moldova” 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =