ELSA ULIM te invită la o discuție virtuală: „Acțiunea în contencios administrativ în contestare”


elsa ulim discuție virtuală

Afectați și persecutați de prezența pandemiei, procesul de studiu, totuși, continuă de la distanță, pentru că aceasta e necesitatea fiecăruia, să se adapteze la orice situație incertă. ELSA ULIM te invită la o discuție virtuală despre „Acțiunea în contencios administrativ în contestare”.

Trăim într-o societate informațională, iar mediul virtual poate facilita considerabil colaborarea și implicarea unui cerc nedeterminat de persoane interesate în procesul de cercetare și culegere a informațiilor de la personalități cu renume.

În acest sens, ELSA ULIM te invită la evenimentul online cu tematica: „Acțiunea în contencios administrativ în contestare”, care se va desfășura la data de 30 aprilie 2020, ora 17:00.

Speakerul evenimentului:

Pandemia nu este un impediment în procesul de formare și accedere profundă în esența Jurisprudenței. Hai la o cafea virtuală cu speakerul evenimentului, Nicolae Fală, avocat, profesor de drept titular ULIM. Formator INJ, membru al grupului de lucru și de implementare a Codului administrativ, expert în Codul administrativ.

Speaker-ul evenimentului va reflecta esența tematicii și ulterior o va aborda și în contextul stării de urgență, elucidând anumite aspecte practice.

ELSA ULIM îți garantează o atmosferă degajată și nenumărate soluții pentru toate dilemele pe care le ai cu referire la acest subiect!

Nu ezita să participi la discuție și fii activ în timpul carantinei!

Pentru înregistrarea la eveniment completați formularul de participare (link aici).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Agenția de Investiții angajează contabil
Next Curs Gratuit de Marketing Online: Învață cum să îți promovezi afacerea online
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 9 =