Vino la Social Good Summit și află cum putem construi Chișinăul de mâine împreună

social good summit, chisinau, pnud, tekwill

Republica Moldova se alătură iniţiativei globale PNUD şi organizează pe 26 septembrie, în Chişinău, Social Good Summit, ediţia 2018. Evenimentul se va desfășura la Tekwill, începând cu ora 9.30.

Cum transformăm împreună oraşul nostru în unul prietenos oamenilor şi naturii; cum reamenajăm străzile astfel încât ele să devină prietenoase automobiliştilor, cicliştilor şi pietonilor; care sunt soluţiile tehnologice pentru a administra eficient resursele oraşului şi a îmbunătăţi serviciile publice? Digitalizarea serviciilor administrative, extinderea transportului ecologic, promovarea tehnologiilor care reduc nivelul de CO2 pot fi o realitate pentru Chişinău. Acestea sunt câteva din subiectele dezbătute de experţi în urbanism, reprezentanţi ai companiilor din sectorul tehnologiilor informaţionale şi telecomunicaţii, reprezentanţi ai proiectelor de dezvoltare, activişti civici şi locuitori ai capitalei.

Organizat în fiecare an în săptămâna Adunării Generale a Naţiunilor Unite, evenimentul reuneşte cetăţenii activi, inovatorii şi dezvoltatorii de soluţii inteligente pentru a promova schimbarea şi dorinţa de a trăi într-o lume mai bună. Recunoscând că vocile și ideile cetățenilor, corelate cu media socială și tehnologiile, pot fi o forță pentru schimbare, PNUD, Mashable, 92 Street Y și Fundația Națiunilor Unite, parteneri și gazde din 2009 pentru Social Good Summit, extind dialogul ONU și adună inovatori, activiști și antreprenori din întreaga lume. Acum, în al optulea an, Summitul continuă să crească ca și impact și uneşte cetățenii întregii lumi pentru a debloca potențialul de tehnologii ce ne va ajuta să facem lumea un loc mai bun.

În Republica Moldova, Social Good Summit se află la cea de-a patra ediție. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Green City Lab, un proiect PNUD finanțat de Facilitatea Globală de Mediu (GEF).

Pentru a vă înregistra la eveniment, e nevoie de a cimpleta acest formular.

Previous Fă parte din Fondul de Andreprenoriat pentru Tineri Varnița
Next JOB//Asistent/Asistentă a Managerei Generale în cadrul companiei itaxi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *