Forumul Internațional al Tinerilor: Youth for the Democratic Future


Acum organizăm un nou eveniment, este vorba despre Forumul Internațional “Youth for the democratic future”, un eveniment conceput special pentru TINErii de la noi din Republica Moldova și alte state din UE, după principiul 2+1.

Am venit cu o nouă oportunitate pentru tine, dragule activist, care te va ține în acțiune. Urmărim ideea formării unei comunități internaționale de 30 de tineri, proveniți din 11 țări, în cadrul unui forum moldo – european care să pună în discuție diverse probleme naționale și internaționale, să identifice soluții și să propună un program comun de reformare și aplicare a politicilor de tineret în vederea soluționării problemelor din sectorul tineret.

Cine sunt eligibili?

  • Tinerii cu vârsta între: 14-35 de ani;
  • Reprezintă o structură de tineret;
  • Prezintă interes pentru rezolvarea problemelor sociale;
  • Cunoaște limba engleză (avantaj).

Acestea fiind spuse, formularul de înregistrare va fi poarta spre deschiderea unei noi oportunități, care îți va oferi implicare în procesele democratice la nivel european. Timp de 3 zile îți vom garanta un amalgam de emoții pozitive și productivitate, à la Capitala Tineretului.

Termen-limită de aplicare: 23 iulie 2022.

Această activitate este realizată de către Asociația Obștească ,,Asociația Internațională a Tinerilor” în cadrul proiectului ,,Youth Activation Program 2.0″, prin intermediul Programului ,,Ștefan Vodă-Capitala Tineretului 2022″ , organizat și finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria Ștefan Vodă, cu suportul Echipa de Voluntari OameniiV Ştefan Vodă, Consiliului Raional Ştefan Vodă și Consiliului Național al Tineretului din Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Școală de toamnă la Leipzig și Berlin „Susținerea competenței vizuale pentru consolidarea democrației”, 6-12 noiembrie 2022
Next Participă la un sondaj, completând formularul, și fii parte a studiului „Cunoștințele și atitudinile tinerilor europeni în ceea ce privește contracepția”
Asociatia Internationala a Tinerilor
About the author

Asociatia Internationala a Tinerilor

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + eight =