Programe de master peste hotare: află totul despre admiterea la Universitatea Stirling, Scoția


Programe de master peste hotare scotia

Ești curios să afli mai multe detalii despre unele programe de master peste hotare? Ai vrea să cunoști mai amânunțit despre procesul de admitere? Participă la acest eveniment online!

Vino să cunoști membrii secției admitere de la Universitatea Stirling din Scoția (UK) și să beneficiezi de consiliere personalizată pentru programe de master peste hotare.

În cadrul întâlnirii se va discuta despre admitere fără examenele TOEFL/IELTS, cum alegi unul dintre acele programe de Master peste hotare accesibile. Și ce oportunități de finanțare sau angajare ulterioară oferă Scoția și Regatul Unit.

Evenimentul va avea loc în data de 12 mai, ora 13:00, în regim online. Pentru a participa este nevoie să te înregistrezi din timp. Înregistrarea e accesibilă la acest link. Informații suplimentare despre eveniment găsești aici.

Despre Universitatea Stirling, Scoția:

Fondată în 1967, University of Stirling își are sediul în Scoția, Regatul Unit, și este cunoscută în toată lumea pentru excelența în cercetare și predare inovativă, fapt care îi asigură, an de an, locul binemeritat printre cele mai bune bune universități la nivel național și internațional.

Universitatea ajuns în prezent la o populație de mai bine de 14.000 de studenți anual, dintre care cel puțin 20% sunt proveniți din peste 120 țări ale lumii. Mai mult decât atât, universitatea oferă programe de studiu nu doar acasă, în Scoția, dar și în cadrul universităților-partenere din China, Singapore și Oman.

Universitatea nu are un termen-limită fixat pentru aplicare la un program de master. Puteți depune un dosar de admitere chiar și în timpul anului academic. Universitatea oferă și burse, pentru diferite categorii de studenți.

Mai multe informații despre aceasta universitate, vei găsi aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții de la USM te invită la un TVC online: Carantina ne tranformă
Next Cinci granturi pentru proiecte de fotografie documentară pentru tineri sub 30
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 3 =