Ascultă 10 poeți tineri și lucrările lor, la primul eveniment din cadrul proiectului „CoolToura”

cooltura, poeti, motivatia, artisti, uptown

Când ultima dată ai fost înconjurat de artă în timp ce savureezi vinul preferat într-o atmosferă detașată? Vino la o seară în care o să călătorești prin toate emoțiile și spațiile cosmice – primul eveniment, din multe altele care urmează, cu titlul „Motivația” din cadrul proiectului „CoolToura”.

La eveniment vei avea ocazia să asculți 10 poeți tineri și lucrările lor, iar IntermezzoMusic cvartet, GentleQuArt, îi va acompania cu cântece din filme și seriale renumite, adorate de toți. De asemenea, te vei bucura de o minunată expoziție a unei tinere pictorițe, iar iubitorii de film vor savura o peliculă realizată în cadrul proiectului.

La eveniment vei culege o doză de energie pozitivă, optimism și curaj la înălțimea ambițiilor propuse. Evenimentul va avea loc la Terasa Uptown Cafe, duminică, 28 iulie, ora: 19:00.

Evenimentul este gratuit. Rezervările se fac la telefonul: 078775701

Proiectul „CoolToura” își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film, prin organizarea unei serii de evenimente tematice, care vor avea loc o dată în două luni.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Concurs de selectare a serviciilor de expertiză pentru dezvoltarea documentelor de politică internă
Next JOb//Adori să asculți, să comunici și să convingi?! Vino Recruiter în echipa Darwin
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 15 =