Volunteer MarketPlace: Cunoaște oportunități de voluntariat online din diferite colțuri ale lumii


volunteer marketplace

Știm că este foarte greu să fii activ social în timp ce te afli într-un blocaj. Implică-te în cadrul Volunteer MarketPlace și cunoaște câteva povești adevărate care arată cum implicarea socială și voluntariatul pot fi atât creative, cât și de impact, chiar și în carantină.

Evenimentul va reuni oameni din Letonia, Moldova și SUA pentru a-și împărtăși experiențele cu privire la utilizarea rețelelor sociale; răspândirea informațiilor și coordonarea voluntariatului, astfel încât din nou să putem pune în aplicare adevărul general necunoscut: puteți fi util chiar și în carantină.

5 motive pentru care merită să participi la Volunteer MarketPlace:

  1. Nicole Marie Hicks – este manager de impact la City Year Boston, unde coordonează o echipă de tineri adulți angajați în serviciul național la o școală locală, cu resurse sistemice. De asemenea, este candidată la master la Universitatea din Padova, Italia, unde studiază Drepturile Omului și scrie despre influența pe care mișcările anti-rasism ar putea să o aibă asupra sistemului educațional din Statele Unite.
  2. O platformă pentru TINERET realizată de TINERET. De ce și cum au venit cu această idee? Cum poți face parte din ea? Toate acestea și ceva mai mult de la – Betty Sîrbu – Coordonator relații externe Youth.md
  3. Experiența construirii unei mișcări de voluntariat online
  4. Veți avea ocazia să cunoașteți oameni din Letonia, Moldova și SUA. Este ca o mică călătorie în alte țări, nu ți-a lipsit sentimentul?
  5. Sponsorii vin cu cadouri frumoase pentru dvs., în timp ce organizatorii vin cu întrebări provocatoare pentru dvs. pe tema: Voluntariat aici și acolo!

Evenimentul va avea loc pe 2 noiembrie 2020, ora 16:00. Detalii suplimentare, vezi pe pagina de facebook Volunteer MarketPlace.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous World Wild Quest: o nouă ediție pentru tineri organizată de Clubul Voluntarilor
Next Beneficiază de instruiri pentru tineri în cadrul Academiei AgTech
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 10 =