Fii parte a familiei Interact Club Chișinău!


interact

Ai acum șansa să devii parte a familiei Interact Club Chișinău !

Aplicările pentru a deveni membru în cadrul organizației Interact Chișinău sunt deschise pentru mai mult de două săptămâni : de pe 14 până pe 31 august. Fiind un club internațional, sponzorizat de Rotary Chișinău și susținut de Rotaract Chișinău, oferă perspective de viitor uriașe.

Devenind membri, veți putea contribui la  organizarea proiectelor de anvergură, cu un impact social semnificativ. Pe parcursul mai mulor ani de activitate, Interact a coordonat numeroase proiecte de caritate, dar și altele dedicate dezvoltării tinerilor. Analizând evenimentele de succes marca Interact Chișinău, putem remarca diversitatea domeniilor, în care membrii clubului se implică: ecologie (INTERACTionez corect cu cei din jur), dezbateri (Cupa Interact), oratorie (Concursul de Oratorie Demostene), caritate (Make a wish for Ellene) și multe altele.

Scopul organizației este ”Service Above Self”/,,A servi mai presus de sine”, care reprezintă totodată și motto-ul întregii familii Rotary. Dacă doriți să vă dedicați cauzelor nobile și să faceți o schimbare vizibilă în societate, nu ezitați să completați acest formular : https://docs.google.com//1_9LGvXo8MHiOJPuLTMaHA_nCoM1…/edit#InteractChisinau #Rotaryfamily.

Informații suplimentare despre organizația Interact Club Chișinău puteți găsi, accesând site-ul :  https://www.facebook.com/InteractChisinauMoldova/.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Informează-te despre cea de-a cincea ediție Diamond Challenge în cadrul unei sesiuni
Next Dacă ești un tânăr ambițios și responsabil, devino operator farmaceutic !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − two =