Fii parte a echipei de organizare în cadrul proiectului BETTERY

BETTERY, dezvoltare personala, oportunitate pentru tineri

Ești în căutarea oportunităților de dezvoltare? Îţi place să fii implicat în activităţi care crează impact atât asupra ta cât şi a societăţii din jur, eşti o persoană proactivă şi comunicabilă? Participă pentru a deveni membru al echipei de organizare a celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY ediția a III-a, 2018!

BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Conceptul proiectului are la bază teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă. Astfel, proiectul urmărește să ofere tinerilor oportunităţi pentru a deprinde obișnuițe specifice oamenilor de succes, prin implementarea acestei teorii în practică.

În acest sens, proiectul BETTERY este format din două etape: (1) partea teoretică– care cuprinde un set de training-uri, discuţii panel și workshop-uri susţinute de speakeri cu un background puternic în dezvoltare personală, (2) partea practică – ce implică 21 de zile de provocări, activităţi practice şi experienţe de neuitat. 

Dacă dorești să fii parte a echipei de organizare BETTERY, atunci completează formular de participare online. Direcțiile de activitate în care te poți implica pe parcursul proiectului sunt următoarele: (1) Comunicare şi PR, (2) Resurse Umane, (3) Relaţii externe/Parteneriate, (4) Logistică și Secretariat.

Termenul-limită de înscriere este 12 august 2018, ora 23:59. După data de 11 august, candidaţii selectaţi vor fi contactaţi de organizatori pentru un scurt interviu.

Cât timp va dura implicarea mea în echipa de organizare ? 
Ediţia III a proiectului Bettery, va fi lansată în septembrie 2018. Toate activităţile de organizare, planificare şi implimentare vor începe din 15 august 2018 şi vor dura până în 15 noiembrie 2018. Apreciem responsabilitatea şi dorinţa de implicare activă a fiecărui membru.

Pentru informații suplimentare referitor la proiect, puteți contacta:
Adelina Iucal (Manager de Proiect) – email: adelina.iucal@gmail.com;

Previous JOB//Devino manager de proiect în cadrul People in Need Moldova
Next Vezi 10 motive să vii la Festivalul Tineretului 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *