„Artă pentru Pace”. Află cum s-a desfășurat concertul caritabil


Nu este disponibilă nicio descriere.

La data de 25 martie 2022, în incinta Liceului Teoretic ,,Spiru Haret”, a avut loc concertul caritabil ,,Artă pentru Pace”, organizat de grupul de inițiativă ,,Stand with Ukrainian Youth”.

În continuare, vom afla mai multe despre festival de la cei prezenți:

„A fost o atmosferă minunată, iar faptul că am avut ocazia să particip la acest concert caritabil înseamnă enorm de mult pentru mine. Am avut mari emoții, mai ales la început, dar am încercat să le transmit publicului și să mă simt în largul meu pe scenă”, afirmă Paula Aramă, participantă la concert.

„Când am ales piesele pentru interpretare nu mă gândeam anume la semnificația lor. În primul rând, trebuia să decidem în comun acord cu partenerul meu de scenă, ca să ne placă ambilor. Apoi, am ales conform abilităților mele vocale și am găsit o piesă pe care o ascult cu plăcere și știu cu siguranță că o pot interpreta. Piesa pe care am cântat-o în grup a fost ideea colegului meu și ne-am adunat cu toții să îi împlinim dorința. Ne-am distrat de minune și a fost o zi nemaipomenită”, a declarat Sofia Răzlovan, participantă la eveniment.

Nu este disponibilă nicio descriere.

„La concert am cântat 2 piese cu Sofia (When You Die – MGMT și „Francis forever” , de Mitski). Apoi, a apărut ideea să interpretăm „Zombie” cu încă doi colegi de trupă: Călin și Adelina. Am reușit să ne vedem la un studio și să închegăm un produs frumos. Iar trio-ul cu Vlad și Călin a apărut spontan, ei propunându-mi tocmai luni să-i acompaniez la tobe. Iată cu tobele a fost problematic, să le aduc la școală, să le pot lăsa în siguranță, deoarece le-am adus de la Centrul de excelență unde joc în spectacolul Urâtul ” , ne comunică Alexandru Mărginean, participant la concert.

„Am avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a organiza acest concert. Am creat un formular pentru potențialii participanți, iar în doar 2 zile s-au înscris 18 interpreți! Cu o săptămână înainte, ne-am dat întâlnire cu participanții și atunci am dat start repetițiilor. Au fost 2 săptămâni încărcate, dar și foarte frumoase. Am descoperit talente extraordinare la noi în liceu și mă bucur mult că am avut posibilitatea de a le promova prin intermediul acestui concert”, afirmă Alexandra Ciobanu, organizatoare.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB PENTRU TINERI// ADMINISTRATOR OFICIU CRUCEA ROȘIE
Next OPORTUNITĂȚI DE ANGAJARE ȘI FINANȚARE PENTRU TINERII/TINERELE DIN RAIONUL IALOVENI
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 3 =