Fii Ambasador/𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐉𝐮𝐧𝐠𝐥𝐞 și promovează educația media prin intermediul jocului


Ești un/o tânăr/tânără din Republica Moldova plin(ă) de entuziasm și energie? Dorești să promovezi educația media prin intermediul jocului în rândul tinerilor din instituția de învățământ sau localitatea ta? Atunci înregistrează-te și devino parte a comunității de Ambasadori Media Jungle.

Doritorii de a participa în cadrul instruirii Media Jungle trebuie să completeze formularul de înregistrare: https://bit.ly/3HaeOrC până la data de 28 ianuarie.

Atunci Media Jungle vine chiar în localitatea ta! Tinerilor selectați va fi expediat un mesaj de confirmare pe poșta indicată în formular. Media Jungle este un joc transformațional despre un comportament competent și sigur în domeniul informațiilor moderne. Media Jungle invită jucătorii să trăiască o experiență de neuitat în Jungla plină de informații utilă, corectă, dar și de provocări, jocul abordează informații din 4 domenii: rețele sociale, mesageri, educație informațională și media, mijloace de comunicare în masă.

Cine sunt Ambasadorii Media Jungle?

Tinerii instruiți și formați în subiecte precum: educația mediatică, fake news, propaganda, manipulare etc. Acești tineri dețin tehnica de moderare a jocului Media Jungle, au trecut prin formare, în urma căreia își asuma realizarea activităților de follow up.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunități de internship la Grid Dynamics
Next Job part time // Primăria Mea este în căutarea unui/ei ofițer/ă de proiect
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =