Familiarizează-te cu ofertele Universităților din România la târgul organizat de FTRP

Federația Tinerilor Români de Pretutindeni , targul universitatilor, oportunitate, studii

Federația Tinerilor Români de Pretutindeni (FTRP) organizează Târgul Universităților din România în perioada 4-7 iulie 2019 în câteva orașe din Moldova:
4-5 iulie – Chișinău, parcul Ștefan cel Mare și Sfânt;
6 iulie – Bălți, Liceul Mihai Eminescu;
7 iulie – Cahul, Universitatea Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Activitățile organizate în cadrul evenimentelor de acest fel au scopul de a prezenta ofertele educaționale din centrele universitare românești.

Tinerii absolvenți ai liceelor din Republica Moldova, care doresc să-și continue studiile peste Prut, vor avea ocazia să discute cu membrii Federației Tinerilor Români de Pretutindeni, să primească informații utile, sugestii sau chiar alternative pentru a putea beneficia de studii de calitate în România. Astfel, participanții la târg vor putea să afle cum e să fii student în România chiar din prima sursă.

Ajuns la a Xl-a ediție, Târgul Universităților din România este prima etapă a campaniei de informare și consiliere „AdmiteRO”, care se desfășoară în perioada iulie – octombrie, în cadrul căreia voluntarii organizațiilor membre FTRP oferă absolvenților ciclului gimnazial, liceal sau universitar din Republica Moldova informații despre metodologia de admitere la instituțiile de învățământ românești.

Federația Tinerilor Români de Pretutindeni este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor etnici Români din afara granițelor care își fac studiile în România.

Previous Vino la tradiționalul concert de vară „Muzica nu cunoaște hotare”, organizat de Ambasada Germană
Next Descoperă „Femei în afișul polonez” în cadrul unei expoziții inedite
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *