Familiarizează-te cu misiunea și activitățile NATO, în cadrul proiectului Youth4NATO

nato, tineri pentru nato, ipre, proiect

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) lansează un nou proiect ,,Tineri pentru NATO”.

Vezi video informativ aici.

Proiectul are drept scop informarea tinerilor cu privire la misiunea și activitățile NATO, cât și principalele realizări și provocări pe dimensiunea cooperării dintre Republica Moldova și NATO.

Activitățile proiectului vor include patru lecții publice în universitățile din Chișinău, Bălți și Comrat, o școală de vară pentru tinerii ambasadori NATO în Moldova, trei analize tematice publicate distribuite publicului țintă, cinci filmulețe despre NATO menite să crească nivelul de informare în rândul tinerilor și un eveniment special dedicat aniversării a 70 de ani de la crearea NATO.

În cadrul activităților vor fi implicați peste 200 de tineri din țară, iar peste 50 000 de cetățeni vor fi informați în regim on-line.

Mai multe detalii despre activitățile proiectului afli pe pagina de Facebook „Tineri pentru NATO” sau pe site-ul www.ipre.md.

Proiectul ,,Tineri pentru NATO – @70 Ani de Pace și Securitate în Europa’’ se va desfășura în perioada 1 martie – 30 iunie 2019 și este implementat de către Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), în parteneriat cu Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Moldova și portalul Diez.md Activitățile proiectului sunt susținute de către Diviziunea Diplomație Publică a NATO.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un workshop și află cum poți crea aplicații gratuite cu AppGeyser
Next JOB//Asociația pentru Dezvoltare Multilaterală este în căutarea unui director executiv
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =