Lansarea proiectului ,,Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova”


Organizațiile de tineret la nivel local și membrii acestora sunt puterea locală de schimbare care prin angajament în dialogul politic și implicare contribuie la dezvoltarea comunităților. În acest context, Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță lansarea proiectului ,,Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova” prin care va împărtăși bunele practici cu organizațiile locale de tineret astfel încât să atingă rezultate în ceea ce privește dezvoltarea comunității în care activează.

Proiectul are următoarele obiective:

✔️Promovarea activă a necesităților sectorului de tineret prin programele de advocacy;
✔️Acordarea suportului pentru grupurile de inițiativă locale în scopul implicării active în dezvoltarea comunitară și economică și capacitarea organizațiilor locale de tineret pentru realizarea misiunii lor;
✔️Finanțarea a 10 inițiative pentru a sprijini implementarea agendei de advocacy dezvoltată de către organizațiile de tineret.

Implicarea are un impact major doar atunci când este făcută cu multă determinare și profesionalism. Scopul proiectului este de a dezvolta organizațiile de tineret și de a consolida practicile interne de management ale organizațiile de tineret.

Urmăriți pagina Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova pentru a afla mai multe detalii despre următoarele activități!

Proiectul ,,Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Danemarca cu suportul financiar al New Democracy Fund.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Beneficiază de consiliere psihologică online gratuită, pentru TINEri!
Next Ești tânăr NEET? Află detalii despre programele de facilitare a ocupării forței de muncă de la ANOFM!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =