Revizuiește-ți lista destinațiilor de iarnă de vis de anul acesta aici


„Cea mai minunată perioadă a anului” se apropie și, deși sărbătorile festive ar putea arăta diferit anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, încă poți găsi spiritul festiv în destinațiile din Statele Unite și din întreaga lume. De la țărmurile însorite până la stațiunile de schi din țara minunilor de iarnă, acestea sunt cele mai bune locuri pentru a petrece Crăciunul în acest an.

Jackson Hole, Wyoming

Things To Do in Jackson, Wyoming During Winter - BrushBuck Wildlife Tours

Profită de schi perfect și de evenimentele încântătoare de vacanță la Jackson Hole Mountain Resort în luna decembrie. În timpul Breviarului de sărbători din 24 decembrie până pe 31 decembrie, oaspeții se bucură de evenimente pentru familii, cum ar fi focuri de artificii de Revelion. Și, deși există multe de făcut în stațiune, Parcul Național Yellowstone și Parcul Național Grand Teton sunt în apropiere pentru toți vizitatorii care doresc să vadă aceste locuri uluitoare în cea mai bună stare de iarnă.

New York, New York

12 Top Things to Do in NYC in Winter | PlanetWare

Nu există cu adevărat nimic ca Crăciunul în New York City. Să vezi orașul decorat cu lumini sclipitoare și copaci impresionanți în timp ce faci cumpărături pentru cadouri de ultimă oră sau sorbi o ciocolată  fierbinte este într-adevăr o experiență pe care toată lumea ar trebui să o trăiască cel puțin o dată în viață.

Beaver Creek, Colorado

Vail Extends Season At Three Colorado Resorts | Unofficial Networks

Mergeți pe pârtii și bucurați-vă de cea mai bună experiență de iarnă în țara minunilor la Beaver Creek din Colorado. Sezonul oferă activități festive de care se va bucura întreaga familie – verificați calendarul stațiunii pentru o gamă completă de evenimente de sărbători.

Rovaniemi, Finlanda

Activities: Things to to do in Rovaniemi, Finnish Lapland

De ce să nu petreci vacanțele în orașul natal al lui Moș Crăciun? Rovaniemi, capitala Laponiei finlandeze, găzduiește Satul Moș Crăciun și SantaPark, unde îl veți găsi pe bărbatul însuși plus reni și mai multe activități festive. În timpul iernii, peisajele arctice sunt acoperite de zăpadă și veți avea chiar șansa de a observa aurora boreală. Există mai multe hoteluri cu faimoasele igluuri de sticlă, care oferă vederi uimitoare la aurora boreală din camera dumneavoastră.

Bavaria, Germania

Top 10 reasons to visit Bavaria - Lonely Planet

Petreceți-vă sărbătorile de Crăciun în această regiune pitorească din sudul Germaniei. Începeți-vă aventura în München, unde veți savura vin fiert în timp ce vă plimbați prin tradiționalul Christkindlmarkt de pe Marienplatz. Apoi găsiți spiritul Crăciunului în orașe mici de basm, cum ar fi Rothenburg medieval, sau mergeți la schi în Alpii germani, dar aveți grijă de înfricoșătorul Krampus, o fiară înfricoșătoare de Crăciun a folclorului local.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Cernețchi Alisa

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Aprecierea glicemiei cu ajutorul glucometrului
Next Lansarea platformei CCI de instruire la distanță Academy Chamber
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 15 =