#EUspectACTOR: O nouă oportunitate pentru tinerii din mun.Chișinău


Fundația de Binefacere Caritas Moldova în cadrul Programului Municipal de granturi pentru organizațiile și inițiativele de tineret vine cu un nou proiect pentru tineri.

Proiectul #EUspectACTOR vine pentru a acoperi următoarea prioritate generală stabilită de Ministerul Educației şi Cercetării pentru 2021: Dezvoltarea cetățeniei active și a spiritului civic în rândul tinerilor.

În cadrul proiectului se vor desfăşura o serie de instruiri cu subiecte specifice generaţiei tinere. În cadrul instruirilor, tinerii vor învăța dicție și interpretare, actorie și improvizație, vor învăţa să colaboreze mai bine şi să poată avea încredere în ceilalţi şi în ei însiși.

De asemenea, tinerii vor dezvolta competenţe de a furniza servicii de educație non-formală Teatru Forum.

Proiectul va facilita şi interacțiunea cu oameni din medii dezavantajate si îmbunătățirea abilitaților de comunicare si expunere in public a unui punct de vedere.

Vor fi selectați 20 de tineri din mun. Chișinău pentru a participa la acest proiect. Aplică completând acest formular, până la data de 21 octombrie 2021.

Pentru detalii suplimentare, poți urmări  pagina evenimentului.

Proiectul este susținut financiar în cadrul Programului municipal de granturi mici – 2021, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal Tineret Chisinau.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de creație „Drepturile omului sunt drepturile tale și ale mele”
Next Top 5 cărți scrise de Ion Druță
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =