Expoziție Video Virtuală de schimb școlar între Carolina de Nord și Republica Moldova


America House Chișinău vă invită la Expoziția Video Virtuală, de schimb școlar Carolina de Nord – Republica Moldova. Expoziția este menită să celebreze prietenia dintre Carolina de Nord și Republica Moldova.

Școlile care au primit o donație de carte din Carolina de Nord și cele care au colaborat cu școli americane din Carolina de Nord sunt invitate să creeze un videoclip și să-l trimită la americahousemd@gmail.com până pe 12 decembrie 2021.

Videoclipul trebuie să aibă o durată de maximum 3 minute și să includă elevi, profesori și directori de școală care vorbesc despre modul în care folosesc donația de carte din Carolina de Nord sau despre cum au colaborat în trecut cu școlile americane din Carolina de Nord. Simțiți-vă liber să fiți creativ – videoclipurile pot include prezentări de diapozitive, cântece, rime, dansuri, înregistrări din biblioteca școlii dvs. sau din sălile de clasă de limba engleză etc.

Pe parcursul unei luni toate videoclipurile vor fi incluse într-o expoziție virtuală distribuită pe paginile de Facebook America House Chișinău și America House Bălți.

La sfârșitul lunii decembrie, vizitatorii virtuali și toate școlile participante vor vota videoclipurile lor preferate.

Reprezentanții școlilor, profesorii și elevii care au realizat cele mai populare videoclipuri vor fi invitați la Chișinău și vor primi premii de la America House.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziție la Muzeul Național de Istorie a Moldovei „Copilăria în Gulag”
Next Centrul de Resurse YK Neovita se alătură acțiunii „Just Test: află-ți statutul HIV”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 1 =