Job // Așociația Obștească „MP” angajează consultant în design grafic


job design grafic consultant

Job // Așociația Obștească „MP” angajează consultant în design grafic în cadrul proiectului „Alerte.md în orașul tău”.

Cadrul general

Așociația Obștească „MP” (în continuare Mediapoint)  implementează proiectul „Alerte.md în orașul tău” în zona de dezvoltare SUD. În cadrul acestui proiect ne propunem să contribuim la soluționarea problemelor locale prin facilitarea interacțiunii dintre cetățeni și autorități. Proiectul va digitaliza mai multe procese tradiționale și va oferi tuturor actorilor implicați instrumente inovative care vor face participarea civică mult mai interesantă și interactivă. 

Cele 3 priorități ale proiectului sunt:

 • Îmbunătățirea procesului de interacțiune a autorităților locale cu cetățenii și reducerea timpului de răspuns prin utilizarea inovațiilor digitale.
 • Consolidarea capacităților societății civile și sporirea  implicării cetățenilor în soluționarea problemelor din localitățile lor.
 • Sporirea gradului de implicare a tinerilor în soluționarea problemelor din localitate și lansarea inițiativelor civice.

Obiectiv:

Elaborarea unui set de materiale vizuale pentru promovarea proiectului. Acesta va include design-ul bannerelor online și outdoor, bannerelor de proiect, materiale vizuale pentru pagina web, adaptarea bannerelor pentru materialele printabile.

Sarcinile expertului

 • Elaborarea conceptului vizual de promovare în colaborarea cu echipa de proiect și în baza informațiilor oferite; Conceptul vizual de promovare final poate include până la 3 versiuni, designerul va lucra cu versiunea selectată de echipa de proiect.
 • Elaborarea materialelor grafice pentru social media: poza de copertă și profil a proiectului, bannere online pentru promovarea pe Facebook și Instagram în circa 10 dimensiuni (link, stories, imagine standard, etc); Elaborare banner ce va fi preluat de către site-urile web.
 • Elaborarea designului unui banner outdoor (1-2 concepte).
 • Elaborarea designului bannerului de proiect (1-2 concepte).
 • Adaptarea materialelor grafice pentru imprimare pe materialele promoționale (carnete, mape, pixuri, tricouri).

Cerințe de aplicare:

Persoanele care sunt interesate să aplice, sunt rugate să expedieze următoarele documente:

 1. CV actualizat sau portofoliu care va include lucrări similare;
 2. Scrisoare de motivare care va include și menționarea soft-ului/platformei care va fi utilizată de către designer în realizarea produselor livrate (ex. Adobe Photoshop, Sketch, Figma etc).
 3. Ofertă financiară în euro care va include rata zilnică propusă (brut) și numărul de zile estimate pentru realizarea sarcinilor. Prețul indicat va include toate cheltuielile legale, inclusiv contribuțiile sociale, impozitul pe venit, și alte costuri impuse de legislația în vigoare.

Vă rugăm să expediați documentele solicitate la adresa de email livia.turcanu@mediapoint.md cu titlul “Designer grafic” în linia de subiect până pe 06.02.2020, ora 17:00. Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail  indicată mai sus.

Descoperă mai multe oportunități și job-uri pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Urmărește seria de webinare „Your Career Path” organizate de Liga Studentelor în Inginerie
Next Jocuri intelectuale „Ce? Unde? Când?” în domeniul electoral pentru liceeni
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =