Expoziție de artă generată de modele de Inteligență Artificială


Sigmoid realizează o expoziție de artă generată de modele de Inteligență Artificială (IA).

Expoziția va avea loc offline, în Chișinău, la Centrul Național de Inovații Digitale în Educație Clasa Viitorului etajul 1, 26 mai începând cu ora 11:00 pana la 18:00 cu acces gratuit și înregistrare prealabilă, evenimentul va avea durata de o zi.

În cadrul acesteia vor fi expuse imagini generate utilizând diverse modele, precum: Midjourney, DreamStudio, Dall-e2, DiscoDiffusion, Pixray şi GAN-uri (Rețele Adversariale Generative). Fiecărei imagini îi va corespunde o plăcuţă unde vor fi comentate.

Pe toată durata expoziției, fundalul sonor va fi alcătuit din muzică generată de modele de IA. Vizitatorii vor avea ocazia să genereze propria lor artă în timp real și să observe progresul modelelor. Pe lângă aceasta, li se va oferi acces la un game-bot pe Telegram, construit în cadrul unui bootcamp organizat de Sigmoid, care are la bază lui 2 modele de Computer Vision. Utilizându-l, vizitatorii vor concura cu un creier artificial la recunoaşterea artiştilor şi stilurilor unor opere de artă celebre.

Expoziţia se va încheia cu o seară care va include un quiz cu întrebări de cultură generală despre IA şi artă, și discuţii despre IA, unde din departamentul tehnic Sigmoid vor explica în termeni simpli procese şi principii ce stau la baza generării artei de către IA şi vor răspunde la întrebările ce s-au acumulat pe parcursul zilei.

Link-ul de înregistrare aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Zilele Filmului Ucrainean în Moldova
Next Festivalul MOLDOX anunță OPEN CALL pentru voluntari
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − five =