Napoleon Hill – 5 reguli ale succesului garantat


Napoleon Hill reguli succes

Napoleon Hill reprezintă imaginea celui mai mare autor american de cărți de literatură motivațională, deținând una dintre cele mai vândute opere din toate timpurile, „De la idee la bani”. Acesta este considerat un personaj istoric controversant, fiind acuzat de fraudă și spălare de bani, unii istorici îndoindu-se chiar în veridicitatea susținerelor sale, cum ar fi întâlnirea cu Andrew Carnegie sau că ar fi fost avocat. Te invităm să citești în continuare pentru a face cunoștință cu 5 dintre regulile de succes ale lui Napoleon Hill!

„Tot ceea ce mintea unui om poate concepe și crede, poate realiza” 

Napoleon Hill 

Crează-ți un scop bine definit

Pentru a avea parte de  succes trebuie să știți EXACT ceea ce doriți. Acest scop trebuie să fie obiectivul dvs. prim ce vă va căpăta întreaga atenție. Odată ce veți avea un scop bine definit, veți avea nevoie de un plan structurat ce va sta la baza succesului dvs. mult dorit. Planul nu necesită neapărat să fie perfect, dar trebuie să fie acționabil.

Întreprinde acțiunile necesare

Odată ce v-ați vizualizat scopul, trebuie să întreprindeți anumite măsuri și să înaintați cu pași grăbiți spre ceea ce doriți, acționând și luând decizii zilnice ce v-ar aduce succesul mult dorit.   

“Cei mai mulți dintre noi sunt „începători” buni, dar „terminatori” săraci atunci când începem ceva. Mai mult, oamenii sunt predispuși să renunțe la primele semne ale înfrângerii. Nu există nici un substitut pentru persistență.”

Napoleon Hill

Creează relații pașnice cu ceilalți

Învață să te adaptezi la starea sufletească și la dificultățile celor ce te înconjoară, astfel încât să vă formați o relație pașnică ce se va abține de la observarea greșelilor banale. Faceți tot posibilul să rămâneți civilizați și calmi în raport cu ceilalți, gestionându-vă timpul și energia într-un mod productiv. 

Crede în propria persoană

Crede în tine. Crede în planul tău. Dacă nu, nimeni altcineva nu o va face. Focalizați-vă numai pe necesitățile dvs., manifestând zi de zi succesul mult dorit.

Creați, recunoașteți și acționați asupra oportunităților

Nu îți pierde timpul. Dacă l-ai folosi cu adevărat eficient, fără amânări sau ignorări, sunt șanse ca la momentul dat să despui deja de ceea ce îți dorești. În loc să petreceți timpul în fața rețelelor de socializare, citiți o carte sau mergeți la un eveniment de rețea. Așa veți deveni mult deschis și cunoscut cu oportunitățile de afară. Și dacă nu îți vin oportunități, creazăți-le de unul singur!

Reporter Youth.md: Rusu Andriana

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Școala de Dicție și Public Speaking la USM invită tinerii să se înscrie
Next Cinci moduri sigure de prevenire a oboselii ochilor de la dispozitive digitale
Evelina Ciutac
About the author

Evelina Ciutac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =