Evenimente pentru tineri // “Sigmoid Spectrum: PostgreSQL for Data Science” – fereastra către management-ul datelor


evenimente pentru tineri sigmoid

Evenimente pentru tineri // Sigmoid continuă seriile de cursuri pentru instruire asupra diferitor subiecte active în domeniul Machine Learning și Data Science. În cadrul acestor lecții, echipa Sigmoid încearcă din răsputeri să distribuie publicului bagajul vast de cunoștințe, totalizat în urma unei perioade extinse de cercetări/probe și implementări, sub forma unor evenimente online, acoperind aria teoretica de sarcini si subpuncte importante, cât și latura practică indispensabilă pentru a oferi spectatorului șansa să experimenteze asupra/cu ajutorul materialului didactic și informației acumulate pe parcurs.

Prin intermediul acestor instruiri, Sigmoid creează o bază informațională solidă și de încredere din sfera Machine Learning și Data Science, unde sunt disponibile multiple și variate teme de discuții, probleme și erori des întâlnite în timpul procesului programării, precum și soluțiile optime pentru acestea. Astfel, “aventura” Sigmoid Spectrum, după cum este percepută de către echipă și Sigmaritenii fideli, continuă a acapara noi orizonturi, iar acum a venit rândul pentru “PostgreSQL for Data Science” care va avea loc pe data de 25 februarie, ora 18:00.

Ce este PostgreSQL?

PostgreSQL este un tool care utilizează și extinde limbajul SQL combinat cu multe alte caracteristici ce stochează în siguranță și robust chiar și cele mai complicate set-uri de date. Acesta își câștigă reputația datorită trăsăturilor sale inedite, precum fiabilitatea, integritatea, extensibilitatea, dar pe atât de important este și faptul că PostgreSQL rulează cu succes pe toate sistemele de operare majore ceea ce permite acces liber garantat. De asemenea, vine cu multe opțiuni menite să ajute dezvoltatorii să creeze aplicații, administratorii să-și protejeze integritatea datelor și să contribuie la gestionarea corectă a acestora indiferent de complexitate sau dimensiuni. Extensibilitatea acestui tool permite utilizatorului să creeze funcții personalizate și/sau să transfere codul din diferite limbaje de programare fără a fi nevoie de a recompila baza de date.

Cine va modera evenimentul?

Evenimentul respectiv va fi condus de către Darinela Andronovici, o tânără studentă care urmează insistent calea în devenirea unui inginer software iscusit și ingenios în sfera imensă a domeniilor Machine Learning și Data Science. Mai mult ca atât, constant face pași rapizi și ambițioși spre noi descoperiri informative, astfel păstrând scopul de a-și extinde bagajul de cunoștințe.

Darinela consideră că Sigmoid reprezintă inima tinerilor pasionați și înflăcărați de Inteligența Artificiala și toate misterele acesteia care abia urmează a fi rezolvate, fiind de părere că, ulterior, sfera dată va schimba lumea aducându-și aportul vast în tehnologiile informaționale, cu sprijinul echipei Sigmoid, unde fiecare este susținut în realizarea viselor de a produce o schimbare spre bine prin intermediul ML, DS și AI.

Urmăriți personal ce oportunități de succes vă poate oferi Sigmoid, participând la evenimentul „Sigmoid Spectrum: PostgreSQL for Data Science” în cadrul căruia o să dispuneți de noi cunoștințe și experiență practică crucială pentru propria dezvoltare profesională. Vă puteți înregistra AICI.

Pentru informații suplimentare, accesați pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous În martie se va desfășura Festivalul Feminist, ediția 2021. Vezi programul evenimentelor
Next Program de voluntariat pentru tineri cu vârsta peste 16 ani în cadrul CICDE
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =