Evenimente pentru tineri // “Kydavra 0.2 : New spells are coming” te ajută să descoperi Machine Learning și Data Science


evenimente pentru tineri

Evenimente pentru tineri // Ați avut vreodată posibilitatea să pășiți în lumea fabulosului și să simțiți pe pielea voastră ce înseamnă o vrajă? Poate ați visat să treceți prin porțile Hogwarts-ului? Curând, o să puteți beneficia de o asemenea oportunitate. Pe data de 22 decembrie, ora 18:00, Sigmoid vă invită să participați la evenimentul “Kydavra 0.2 : New spells are coming” cu specializare în domeniul Machine Learning și Data Science!

Kydavra reprezintă o bibliotecă, în decurs de dezvoltare și generare, care este utilizabilă în Python, fiind bazată pe ramura de ML și Data Science. Aceasta furnizează un număr considerabil de facilități, având ca scop simplificarea procesului de Feature Selection, precum și automatizarea anumitor sarcini, ulterior pentru a reduce din complexitatea programului, astfel aducând o mână de ajutor la fel și inginerului.

Kydavra stochează aproximativ 20 de module statistice și algoritmice, prin urmare oferind user-ului o gamă largă de metode folosite în implementarea diversificată a unui spectru variat de algoritmi și operații din sectorul Machine Learning și Data Science.

Cine va modera evenimentul?

Evenimentul, în cadrul căruia este programată prezentarea versiunii 0.2 a bibliotecii Kydavra, va fi condus de către Vasile Păpăluță și Vladimir Stojoc, 2 tineri pasionați de sfera Inteligenței Artificiale, la fel și de Machine Learning/Data Science.

Vasile – pe cale de a deveni un inginer iscusit, a pornit conceptul bibliotecii, fiind la un impas cauzat de nimic altceva decât lenea sa în a scrie multiple linii de cod, ceea ce îi fura din timp și energie. Destul de ironic este faptul că, pentru a genera Kydavra 0.1, el a fost nevoit sa muncească dublu, însă, finalmente, produsul creat a scuzat efortul depus și nopțile albe. Iubitor de cărți, transhumanist stimulat de trândăvia sa și aspirația de a veni cu ceva inedit, inovativ ce ar fi în folosul comunității și ar promova ML/Data Science – combinația ideală, zicem noi.

Pe aceeași cale pășește și Vladimir, un student cu aptitudini remarcabile și novice ambițios în a inspira tinerii să avanseze în spectrul colosal al Inteligenței Artificiale. În pofida lipsei experienței vaste în practica ML si Data Science, acesta compensează rapid, contribuind la crearea ultimei versiuni a bibliotecii Kydavra. Mai mult ca atât, în calitate de wunderkind în matematică și științe aplicate, Vladimir progresează considerent si este de părere că Inteligența Artificială, precum și Machine Learning/Data Science reprezintă viitorul umanității, astfel având ca scop răspândirea acestui concept alături de Vasile și echipa Sigmoid.

Tinerii înflăcărați și entuziasmați de domeniile respective, își pot găsi locul în Sigmoid, unde vor fi primiți cu brațele deschise. Sigmoid reprezintă o organizație non-guvernamentală creată cu intenția de a promova și furniza proiecte de research and development, asemenea bibliotecii Kydavra, precum și oportunități diverse de auto-realizare în Machine Learning și Data Science.

Convingeți-vă personal de potențialul echipei Sigmoid, participând la evenimentul “Kydavra 0.2 : New spells are coming” unde vă așteaptă atmosfera magica, îmbinată cu șansa de a căpăta noi cunoștințe utile pentru viitor. Înregistrați-vă, folosind acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment caritabil - Christmas Act by Rotaract Club of Moldova International
Next Oportunitate de voluntariat pentru tineri: AVI-Moldova te invită la activitatea „Un Oraș Mai Curat”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 8 =