Vino la CinePOLSKA şi bucură-te de 5 evenimente culturale!

evenimente culturale, cinepolska, filme

evenimente culturale

Demult nu ai vizionat un film bun ? Atunci ia-ți prietenii şi vino la Festivalul Filmului Polonez la Chişinău CinePOLSKA să vizualizezi cele mai interesante 5 filme poloneze (cu subtitre în limba română) produse în ultimele luni şi să te bucuri de evenimente culturale pe cinste!

CinePOLSKA se va desfăşura la Chișinău, pe 13 noiembrie 2019, la cinematograful Odeon, strada Mihai Eminescu 55, începând cu ora 19:00, iar intrarea va fi liberă. Aceste evenimente culturale vor începe cu proiecția celui mai nou film al regizorului polonez Jacek Borcuch. Premiat anul acesta la Festivalul de Film Sundance (SUA) la categoria cea mai bună actriță pentru rolul excepțional jucat de actrița Krystyna Janda, „Dolce fine giornata” aduce în prim plan femeia independentă, care nu se teme de nimic, acționând după propria etică. Filmul a câștigat, de asemenea, premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film Independent OFF CAMERA 2019 din Cracovia (Polonia).

Toate filmele au fost premiate la festivaluri internaționale, precum Sundance și Cannes. Se vor desfăşura timp de 5 zile, după următorul program:

🎬 13.11.2019, ora 19.00 – DOLCE FINE GIORNATA / Słodki koniec dnia (regia Jacek Borcuch). Filmul este vorbit în mare parte în limba italiană și va avea subtitrare în limba română. Nu va fi subtitrare în limba polonă.

🎬 14.11.2019, ora 19.00 – JOACA CU VIAȚA / Zabawa zabawa (regia Kinga Dębska). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.

🎬 15.11.2019, ora 19.00 – JULIUSZ (regia Aleksander Pietrzak).

🎬 16.11.2019, ora 19.00 – CLERUL (regia Wojciech Smarzowski).

🎬 17.11.2019, ora 19.00 – FUGA (regia Agnieszka Smoczyńska).

Organizatorul Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA este Institutul Polonez din București împreună cu partenerii săi: Asociația Cineaștilor din Polonia, Studioul Moldova Film și Centrul Cultural Odeon. Află mai multe despre activitatea Insitutului Polonez din Bucureşti, accesând link-ul: https://www.culturapoloneza.ro/

Alte evenimente și activități interactive pentru tineri găsești în categoria DIVERTISMENT a portalului nostru.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiecte pentru tineri: Naționala Moldovei de Robotică a câștigat 3 medalii de aur la olimpiada mondială „FIRST Global Challenge – 2019”
Next Ajută-ne să identificăm care sunt barierele tinerilor la programele naționale și internaționale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 16 =