Concurs pentru tineri: Eşti antreprenoare şi ai realizări marcante? Participă la “Gala Antreprenoriatului Feminin – 2019”


Concurs pentru tineri: Platforma Națională a Femeilor din Moldova lansează Concursul “Gala Antreprenoriatului Feminin- 2019”.

La concurs pot participa femeile antreprenoare care au înregistrat realizări marcante la nivel de localitate, regiune sau țară, care s-au implicat activ în viața socială a comunității și în acțiuni de binefacere.

Concurentele pot aplica pentru următoarelor nominalizări:

  • Debutantul anului – “Produs nou pe piață
  • Debutantul anului – “Start-up inovativ
  • Contribuție în societate – “Responsabilitate social-corporativă
  • Premiul mare – “Femeia anului

Scopul Concursului este de a promova imaginea femeii în societate prin intermediul companiilor fondate și gestionate de acestea, care s-au remarcat în diverse domenii de activitate și au contribuit la dezvoltarea socio-economică a localității unde își desfășoară activitatea.

Dosarele trebuie să conțină Formularul de aplicare completat, Copia de înregistrare a companiei la Agenția de Servicii Publice. Ele pot fi depuse până pe data de 11 decembrie 2019 la adresa de e-mail:  office.pnfm@gmail.com.

Persoana de contact Aliona Cravețchi Tel.: +373 694 85 670.

Premierea câștigătoarelor va avea loc în data de 14 decembrie 2019, în cadrul celei de-a V-a ediții a Forumului Anual al Femeilor din Moldova cu genericul  “Femei pentru Femei”.

Regulamentul concursului îl vedeți atașat aici:  http://odimm.md/files/pnfm/Regulament%20Gala%20Antreprenoriatului%20Feminin.pdf?fbclid=IwAR0n1P_PAN_s4HMR-8VN5howBK5eFF3zCVx_fyXEwQv52rsI2HkXmTHw3Yo

Formularul de participare îl găsiți aici: http://platformafemeilor.md/invitatie/

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la un eveniment public unde vei descoperi cum contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă
Next Oportunitate pentru tineri: Participă la un curs gratuit „Educația Financiară pentru Tineri”
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + seven =