Agenția Națională pentru tineret a lansat platforma tineret.gov.md


O nouă resursă digitală pentru informații și oportunități destinate tinerilor din Republica Moldova

Agenția Națională pentru Tineret (ANT) anunță lansarea paginii web oficiale tineret.gov.md, care va servi drept sursă principală de informații și oportunități pentru tinerii din Republica Moldova. Descoperă cum această platformă online își propune să faciliteze accesul la resursele și programele destinate tinerilor.

Despre pagina web:

Tineret.gov.md este un nou portal digital conceput pentru a oferi informații actualizate despre programele și activitățile implementate de ANT. Scopul său este de a deveni o resursă esențială pentru tineri, entități publice, organizații de tineret și alte părți interesate, oferind acces direct la informații, contacte și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Caracteristici principale:

  • Informații Structurate: Platforma oferă informații structurate în trei limbi, cu un design prietenos și o structură intuitivă.
  • Programe și Evenimente: Utilizatorii pot accesa programele implementate de ANT, evenimentele organizate și noutățile din sectorul de tineret.
  • Transparență și Interacțiune: Pagina web promovează transparența în procesul decizional și interacțiunea cu sectorul de tineret și societatea civilă.

Declarația directorului ANT:

Ion Donea, Directorul Agenției Naționale pentru Tineret, subliniază importanța acestei inițiative: “Suntem încântați să oferim o platformă modernă și eficientă, care să servească la maxim nevoile sectorului de tineret. Este esențial pentru noi să facilităm accesul la informație și resurse care să contribuie la formarea și dezvoltarea tinerilor și a sectorului de tineret din Republica Moldova.”

Suport financiar:

Pagina web tineret.gov.md a fost dezvoltată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) în cadrul proiectului EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor, implementat de GIZ.

Vizitează pagina web tineret.gov.md și explorează gama variată de resurse și oportunități disponibile pentru tineri și sectorul de tineret din Republica Moldova. ANT își propune să ofere informații actualizate și să promoveze interacțiunea cu comunitatea tânără, contribuind astfel la dezvoltarea și implicarea acesteia în societate.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziția itinerantă: asociația Oberliht și Colectivul Drujba
Next Oportunitate pentru elevii moldoveni: program de vară în Marea Britanie
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + two =