ZIPHOUSE a marcat o nouă ediție de Best Window Display


Best Window Display ZipHouse

În această iarnă, ZIPHOUSE a marcat o nouă ediție de Best Window Display – concursul care are misiunea de a transforma vitrinele brandurilor autohtone în unele de-a dreptul spectaculoase și care să aducă și mai multă culoare pe străzile Chișinăului în perioada sărbătorilor de iarnă.

În acest an, conceptul competiției a fost modificat deoarece s-a dorit susținerea financiară a unui singur proiect de design și a unei singure vitrine, cea care a rezonat cel mai bine cu cerințele organizatorilor și anume vizibilitate stradală, vedere panoramică și flux sporit de pietoni.

Competiția este organizată astfel încât să ofere oportunități excelente ambelor părți participante – brandul ales să aibă parte de o vitrină inedită, construită după concept de desing unic, iar designerul de o colaborare nouă, notorietate în industria ușoară și un premiu în valoare de 10 000 MDL oferit de donatorii proiectului.

Designerul câștigător în acest an, Polina Artemina, a avut la dispoziție două săptămâni pentru a pregăti conceptul și altele două pentru a amenaja vitrina, iar bugetul oferit în scopul realizării exclusive a vitrinei a fost de peste 20 000 MDL. Mai mult de atât, vitrina realizată este una transformer, fiind ușor de adaptat sezoanelor ce urmează.

Conform studiilor, o vitrină poate crește vânzările unui magazin cu peste 30%, iar merchandisingul rămâne astfel un element esențial în succesul unei afaceri, de aceea ZIPHOUSE alături de partenerii săi strategici continuă dezvoltarea și investițiile în acest domeniu.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Gala Studenților Originari din Republica Moldova va avea loc în format online. Participă și tu!
Next Webinar // Admiterile în SUA: cum să îți îmbunătățești înscrierea pe ultima sută de metri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 6 =