Eveniment pentru studenți: Participă la Makers Moldova Meetup #14


eveniment pentru studenti youth maker club

Eveniment pentru studenți: Makers Moldova Meetup #14 – Youth Maker Club Edition se va desfășura la FabLab Chișinău, sala Coworking, pe 30 noiembrie, ora 11:00. Pentru a participa e nevoie să te înregistrezi pe acest link.

La 30 noiembrie, revene cea de-a 14-a ediție a evenimentului „Makers Meetup” – întâlnire în care makerii se cunosc, povestesc despre proiectele lor și încep colaborări.

La această ediție combinăm eforturile cu Youth Maker Club. Clubul Tinerilor Makeri (Youth Maker Club) este locul unde elevii și elevele din școlile profesionale explorează tehnologia și dezvoltă abilități tehnice și creative într-o atmosferă amicală.

Vor fi 3 prezentări de la 3 makeri care sunt pasionați de roboți și automatizare. Vitalie va povesti despre un proiect realizat în cadrul Clubul Ingineresc Micro Lab – sistem de control pentru mașini autonome.
Sergiu va povesti despre proiectele personale de automatizare acasă – ce poate fi automatizat și cum a făcut asta el.
Ivan, care e și mentor la Youth Maker Club va face un tur în procesul său de lucru asupra robotului agricol autonom la care lucrează – ce provocări a întâmpinat și ce lecții a învățat.

Persoanele care au o idee de proiect sunt mai mult decât binevenite să-și prezinte ideea la acest eveniment pentru studenți.

Cine poate veni? Entuziaşti în tehnologie, elevi a școlilor profesionale, ingineri, programatori, designeri, arhitecţi, artiști, medici, oricine pasionat de tehnologie şi creaţie.

Acest eveniment este organizat în cadrul Youth Maker Club, proiect finanțat de către Fundația LED Moldova, implementat de către ATIC. Partenerii evenimentului sunt USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau, Tekwill, FabLab Chisinau și UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Ai parte de voluntariat şi susţine Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului!
Next Job pentru tineri: Regina Pacis angajează un asistent financiar
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *