Vino la un eveniment pentru studenți și află care este Rolul Avocatului Poporului


eveniment pentru studenti elsa asem

Vrei să afli care este rolul avocatului în procesul de protecție a drepturilor omului? Vino la un eveniment pentru studenți și discută aceste aspecte la panelul de discuții „Rolul Avocatului Poporului în sistemul național de protecție a drepturilor omului”.

Totodată vei avea posibilitatea să vizitezi și Instituția care este responsabilă de respectarea drepturilor în țara noastră. Organizatorii garantează acest lucru.

Evenimentul va avea loc pe 12 decembrie, ora 15.00, la Oficiul Avocatului Poporului.

Ombudsmanul este o instituţie cu caracteristici speciale, fiind un element complementar celor trei autorităţi publice clasice, funcţia principală fiind constatarea corectitudinii acţiunilor administraţiei.

Evoluţia institutului Ombudsmanului demonstrează că, deşi este o instituţie nouă, se manifestă printr-un mare grad de adaptabilitate şi credibilitate, răspîndirea rapidă constituind semnul succesului acestei instituţii, care se află în serviciul cetăţeanului.

Participă la acest eveniment pentru studenți și cunoaște în detalii care este Rolul Avocatului Poporului.

Pentru înscrieri accesează link-ul: https://forms.gle/LoHiEEVoZbMXYq3X7

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află cum dezvolți o carieră în vânzări la Career Talks
Next Vino la Student Startup Battle și beneficiază de o sesiune de mentorat
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =