Înscrie-te la „Women’s Digital Center” – un proiect de educație digitală și antreprenorială pentru femeile și tinerele din RM


Centrul de Educație Digitală pentru Femei (CEDF) din incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău anunță înscrierile pentru luna SEPTEMBRIE pentru cursurile de instruire GRATUITE în cadrul proiectului „Women’s Digital Center”, un proiect de educație digitală și antreprenorială pentru femeile și tinerele din RM.

Cine poate să se înscrie?

Cursurile se adresează femeilor și fetelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, potențiale participante din capitală și suburbiile acesteia, care doresc să intre sau să se menţină pe piața muncii din țară, inclusiv, să se lanseze în afaceri, prin dezvoltarea abilităților profesionale și a competențelor de utilizare a instrumentelor digitale, necesare în lansarea, dezvoltarea și/sau optimizarea afacerii.

Curriculum și formatul cursului

Gratuite, în format offline și online, instruirile sunt organizate în bază periodică, în conformitate cu orarul prestabilit per grup. Training-urile sunt axate pe 2 componente, Digital și Antreprenoriat; acestea fiind divizate pe 4 module: alfabetizarea digitală; inițiere în antreprenoriat; promovarea online a afacerii; aplicații utile și crearea de website. Pe tot parcursul instruirilor, participantele sunt ghidate şi asistate în activităţile practice de formatorii centrului.

Beneficii la absolvire

La completarea programului de instruire, cursantele obțin un certificat de participare. Totodată, beneficiarele proiectului au posibilitatea să aplice, în perioada septembrie-noiembrie a.c., la Concursul de Granturi Mici pentru Femei ce vine să complinească proiectul „Women’s Digital Center”, prin oferirea de granturi în valoare de a câte 20.000 lei, întru susținerea și încurajarea – a 10 finaliste ale competiției – în lansarea unei afaceri sau dezvoltarea afacerii existente, precum și creșterea oportunităților economice ale acestora. Granturile financiare sunt oferite de Fundația Orange Moldova și sunt destinate pentru achiziționare de echipament tehnologic, utilaj, instrumente de lucru și alte bunuri aferente ciclului operațional și/sau finanţare a cursurilor de calificare/reprofilare sau dezvoltare profesională.

Dacă ești interesată în dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare pe digital, cu deprinderi practice adaptate realităților curente, vino în proiect!

Orarul instruirilor în Septembrie
5, 6 septembrie / 14:00 – 18:00 – luni, marți 
7, 8, 9 septembrie / 17:00 – 19:00 – miercuri, joi, vineri
10 septembrie / 14:00 – 18:00 – sâmbătă
12, 13 septembrie /  15:00 – 19:00 – luni, marți
 

Link de înregistrare.
Pentru detalii: 067561654

*Instruirile sunt organizate de Centrul de Educație Digitală pentru Femei din Chișinău, în cadrul proiectului Women’s Digital Center, implementat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Mai multe informații despre proiect pot fi accesate pe: http://fundatia.orange.md/ sau http://eac.md/ro/.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la primul bike-quest al patrimoniului cultural în Moldova!
Next ,,Parcul de Vis” din Mihăileni, acum, mai colorat!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 12 =