#PrindeȘansa // 5 interviuri cu 5 studenți internaționali. Află ce ți-a pregătit Youth.md și de această dată


studenti internationali

Nu te-ai hotărât încă unde să urmezi studiile universitare? Te întrebi cum să îți găsești mai ușor un loc de cazare sau să faci decizii financiare corecte? Te interesează ce ai putea face pe lângă universitate sau cum este să faci parte dintr-o comunitate multiculturală? Youth.md îți vine în ajutor cu încă un proiect!

De această dată, îți prezentăm toată informația de care ai nevoie direct de la cei cu experiență care sunt dornici să te ajute! Prin intermediul a 5 interviuri realizate cu drag, sperăm să îți răspundem la întrebări precum:

  • alegerea universității perfecte
  • elaborarea documentelor de aplicare
  • acomodarea cu viața în campus
  • găsirea unui job potrivit după universitate

Crina Țărnă, Nicoleta Cîrlig, Sorina Solonaru, Irina Guțu și Carolina Vataman-Bezedica sunt sau au fost toate studente internaționale ce au acceptat să își împărtășească experiența cu toți cei care au dorința să le asculte. Diferențele dintre cultura de acasă și cea de pe hotare, cum s-au simțit într-un mediu străin, ce au lăsat în urmă, dar și povestiri hazlii din viața studențească – acestea sunt doar câteva dintre punctele cheie ale acestor interviuri ce vi le prezentăm.

Cu ocazia acestui proiect, Youth.md se lansează în plină forță și pe YouTube! Fiți cu ochii pe noi pentru a nu rata această oportunitate minunată de a afla secrete studențești și povești captivante.

Proiect realizat în cadrul campaniei #PrindeȘansa.

Youth.md optează pentru comunitate unde fiecare tânăr este informat şi are acces la oportunităţile şi la programele de dezvoltare personală; un spaţiu deschis de dezbatere publică şi accesibil tuturor tinerilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinzi spre apogeul lumii antreprenoriale? 21 sfaturi pentru un antreprenor de succes
Next Job // Consultanți naționali care ar elabora program de reintegrare socială
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − fifteen =