Participă la Festivalul – Concurs Municipal „Vocea Generațiilor”, cu genericul „Odă plaiului și limbii române”


AO Cenaclul Literar – Artistic „Vocea Generațiilor”, anunță organizarea Festivalului – Concurs Municipal „Vocea Generațiilor”, (ediția a 2 – a) cu genericul „Odă plaiului și limbii române”, consacrat Zilei naționale a Republicii Moldova și aniversării a 31 ani de Independență.

Festivalul – Concurs Municipal „Vocea Generațiilor”, ediția a 2 – a se va desfășura la 26 – 27 august 2022.

Perioada de înscriere și de prezentare a dosarelor pentru concurs este 15 aprilie – 01 iulie 2022.

Dosarele participanților și materialele artistice (video) vor fi transmise online pe adresa Cenacului și vor fi examinate în perioada 02 – 31 iulie 2022 de către un juriu independent.

Acest eveniment cultural cuprinde toate categoriile de vârstă și contribuie la valorificarea patrimoniului cultural artistic. Evenimentul cuprinde 2 secțiuni Cântec și Poezie ori (proza), cântecele despre țară, limbă, neam, mamă, balade, doine și alte genuri însoțite de coregrafii, decor și port național vin să accentueze și să scoată din umbră nu doar talentele participanților, dar și portul, tradițiile și obiceiurile naționale.

Festivalul contribuie la aducerea în scenă a creației literare a scriitorilor clasici și contemporani mai colorat, înscenând poezia ori un fragment din proză. De asemenea, participanții au posibilitatea să aducă la cunoștință publicului larg propriile creații artistice.

Detalii: aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs de formare: Îmbunătățirea managementului diversității și a incluziunii în munca pentru tineret, Armenia, 11-18 iulie 2022
Next Prezentarea studiului „De ce trebuie să investim în siguranța rutieră?”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + eleven =