Îți dorești să faci voluntariat peste hotare? „Millenium” are o ofertă pentru tine


voluntariat braila

Voluntariat la nivel internațional: Institutul „Millenium” este în căutarea a 2 tineri din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani pentru a participa în proiectul „VOLUNTEER – A NEW BEGINNING!” în cadrul programului Corpul European de Solidaritate.

Programul va dura 9 luni (Ianurie 2020 – August 2020), Braila, România.

Organizația-gardă este ANMRF Louis Pasteur Club VOLTIN Braila este o organizație non-guvernamentală si non-profit stabilită în anul 2000. Unul dintre obiectivele strategice ale ANMRF Braila este de a dezvolta proiecte cu și pentru tineri. Clubul ANMRF Voltin Braila lucrează cu o echipă de oameni competenți, bine instruiți în managementul proiectelor de tineret.

Profilul participantului:

Nu este obligatoriu să fii profesionist într-un anumit domeniu. Este așteptată participarea activă din partea dvs., adaptarea rapidă într-un mediu nou, modul pozitiv al gândurilor și dorința de a ajuta și de a oferi suport altor tineri.

Obiectivele proiectului:

  • dezvoltarea unei comunități-pilot de 80 de minori și tineri din Centrul de detenție de la Tichilesti, bazată pe participarea comunității, prin implicarea resurselor locale și parteneriat.
  • promovarea voluntariatului și a educației non-formale prin Corpul European de Solidaritate, în vederea creșterii calității vieții și a asimila valorile tinerilor cetățeni ai Uniunii Europene – toleranța, solidaritatea, acceptarea diversității, participarea activă pentru 200 de tineri din Braila.

Buget:
Participanții vor locui într-un apartament cu 3 camere, cu bucătărie complet echipată, aer condiționat, sistem de încălzire centrală, tv, cablu, internet.

Voluntarii vor primi o sumă lunară de 240 € în care se includ banii de buzunar și bani pentru alimentație. Banii primiți vor fi în valută Românească.

Persoanele interesate de acestă oportunitate sunt rugate să expedieze CV și Scrisoare de motivație la adresa de e-mail: isaicul95@gmail.com cu numele mesajului „Voluntariat în Brăila”.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina oficială Millenium.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Activități pentru tineri: 7 filme de groază pentru un Halloween de neuitat
Next Ești un tânăr antreprenor? Participă la Global Entrepreneurship Express Academy
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 8 =