Training pentru tineri: Cariera începe când decizi tu!


training pentru tineri
Publicat pe: octombrie 26, 2020

Training pentru tineri: Ai între 16 și 18 ani și vrei să obții o viziune clară despre propriile aptitudini, abilități și să-ți descoperi propriul potențial în alegerea domeniului potrivit? Îți dorești să valorifici acest potențial și să contribui în proiectarea propriei cariere? Atunci participă la o serie de traininguri organizate de Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”, în parteneriat cu platforma Youth.md și CarieraMea.

La fel, în cadrul acestor vei avea ocazia să-ți dezvolți abilitățile și aptitudinile sociale de a interacționa și a comunica eficient într-un grup, aspecte importante în alegerea unei profesii.

Acestea îți vor oferi experiențe unice de învățare pentru descoperirea resurselor individuale. În acest sens, vei parcurge mai multe provocări prin care vei obține o nouă viziune asupra atributelor individuale, sociale și tehnice de care dispui și pe care vrei să le dezvolți.

În final, în urma activităților în care vei fi implicat, vei deține propriul profil/portret psihologic (personal), domeniile specifice și oportunitățile sociale de dezvoltare a potențialului profilului psihologic.

Cursul se va desfășura în perioada 16 și 18 octombrie, la Chișinău. Dacă ești interesat să participi, te încurajăm să completezi formularul de înregistrare până pe 12 octombrie.

Participarea la curs este gratuită. Cheltuielile vor fi acoperite de organizatori. Totodată, pentru buna desfășurare a cursului, aceștia vor asigura respectarea condițiilor sanitare.

Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”, platforma Youth.md și CarieraMea, în cadrul proiectului „Promovarea educației non-formale de calitate”, implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în cadrul programului de granturi pentru organizațiile de tineret 2020.

Contactează-ne pentru mai multe detalii la numerele de telefon 069137222 sau 069588273 sau la adresele de email redactie@youth.md și andrei.didenco@artico.md.

Previous Eveniment pentru tineri antreprenori: IMM-urile și media
Next Job // Amnesty International Moldova angajează coordonator în domeniul drepturilor omului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *