Participă la Gala Teatrului Intercultural 2019, un eveniment pentru tineri

eveniment pentru tineri, evenimente culturale

eveniment pentru tineri

Participă și tu la Gala Teatrului Intercultural 2019, eveniment pentru tineri, organizat la nivel național, în contextul proiectului Dialog Intercultural în Moldova, pe 26 octombrie, ora 11.00, la Pretura Sectorului Centru.

Gala Teatrului Intercultural este un eveniment pentru tineri, în cadrul căruia unsprezece echipe formate în cele opt regiuni de implementare a proiectului, vor aborda subiecte precum toleranța, discriminarea, comunicarea între religii, culturi, etnii, etc. Acestea, prin intermediul unor piese de teatru vor contribui la sensibilizarea populației și la promovarea dialogului intercultural.

Evenimentul este organizat pentru al patrulea an și a adunat peste 500 de tineri care, prin intermediul unei piese de teatru, și-au exprimat atitudinea și viziunea vis-a-vis de situațiile de discriminare pe care le întâlnit sau de care au fost afectați.

Dacă îți pasă de societatea în care crești și te dezvolți și vrei să devii ambasador al multiculturalității, vino pe 26 octombrie la Gala Teatrului Intercultural unde vei întâlni tineri la fel de entuziaști și păsători ca și tine.

Acest eveniment pentru tineri este organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”, susținut financiar de către Fundația Elvețiană pentru Copii „Pestalozzi”. Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția donatorilor.

Vezi cum s-au desfășurat și celelalte ediții ale evenimentului, urmărind pagina proiectului.

Proiectul „Dialog intercultural în Moldova” a fost lansat cu scopul de a spori nivelul de toleranță al tinerilor și copiilor din Moldova cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, prin dezvoltarea competențelor interculturale ale acestora, dar și ale profesorilor, părinților, specialiștilor de tineret etc.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Vrei să faci studii peste hotare, în America? AMERICA HOUSE și EDUCATIONUSA te invită la două sesiuni informative
Next Prinde o oportunitate pentru tineri: implică-te la „Smart Sustainable City”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *