Se anunță deschiderea liniilor de înscriere la a 4-a ediție a conferinței LUMEN !


work

Asociația LUMEN, alături de colaboratorii și partenerii în organizare, anunță deschiderea liniilor de înscriere la a 4-a ediție a Conferinței Internaționale Științifice Central & Eastern European LUMEN International Scientific Conference on Education, Sport and Health ( 29-30 September 2017 ) Chișinău, Moldova.

Când ? 29-30 septembrie, ora 16:00

Ce ? A 4-a ediție a Central & Eastern European LUMEN International Scientific Conference (CEE LUMEN)

Detalii: A 4-a ediție a Central & Eastern European LUMEN International Scientific Conference (CEE LUMEN) este dedicată științei în educație, sport și sănătate, aducând în discuție cadrele actuale ale educației multidimensionale, în congruență cu etica și dezvoltarea domeniului educației fizice și sportului, dar și a sănătății, în contextul cercetării în țările din Europa Centrală și de Est.

Scop şi tematici: Înca de la lansarea seriei Conferințelor CEE LUMEN, a apărut dorința de a facilita dialogul dintre practicieni, cercetători și teoreticieni din țările central și est- europene.

Așteptăm propuneri din domeniile mai jos menționate, dar fără a limita propunerile la aceste domenii: EDUCAȚIE, SPORT și SĂNĂTATE. Pentru a vizualiza sub-domeniile fiecărui domeniu consultați informațiile care se regăsesc în link: http://lumen.international/esh2017/aims-topics-lumen-esh2017/.

Publicare: Lucrările prezentate la 4th CEE LUMEN ESH 2017 pot fi publicate în volum de proceedings cu ISBN, publicat de Editura LUMEN – ce va fi indexat in CEEOL, RePeC, EconPapers și propus spre indexare Web of Science, conference Proceedings citation Index (Thomson Reuters), sau în jurnale indexate în baze de date internaţionale – LUMEN. Vezi mai multe aici: http://lumen.international/esh2017/full-paper-publication-lumen-esh2017/.

Deadline: Termenul limită pentru înregistrarea normală este de 15 august iar pentru cea târzie – 20 septembrie 2017. Pentru a vedea termenele limită pentru toate cele 3 perioade de înregistrare si pentru a vedea taxele aferente fiecărei perioade accesaţi link-ul termene limita si taxe de participare.

Contacte: www.lumen.international/esh2017; lumeninternational15@gmail.com

Previous Participă la a doua ediție de #HackMoldova și rezolvă una din cele 14 provocări oferite
Next Hai cu noi să muncești, să înveți, să crești, să devii mai bun și să faci bani !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *