Înregistrează-te la Empowering Youth Hackathon și dezvoltă propriul startup în 48 de ore


Tinerii care au o idee de afacere pot să o testeze și să o dezvolte rapid la Empowering Youth Hackathon. Timp de 48 de ore, ghidați de experți și mentori din Estonia, Spania, Liban și Moldova aceștia își vor transforma ideea într-un prototip.

Ce este Empowering Youth Hackathon?

Empowering Youth Hackathon este un program dezvoltat pentru valorificarea potențialului antreprenorial al tinerilor din Republica Moldova. Programul este o cale rapidă de a transforma ideile de afaceri în prototipuri funcționale. 

Timp de 3 zile, participanții vor lucra în echipe, iar la final vor prezenta juraților prototipul dezvoltat în cadrul hackathonului. Cele mai bune echipe vor fi premiate și vor putea continua dezvoltarea ideii lor de startup în cadrul programului Yep!Startup Pre-Accelerator.

Tinerii se pot înregistra atât individual, cât și în echipă. Dacă aplicanții nu au o idee sau echipă, aceștia vor fi ajutați de către mentorii hackathonului să formeze una.

Empowering Youth Hackathon se va desfășura offline, la Artcor, în perioada 14-16 octombrie. Toate costurile de participare sunt acoperite de către organizatori. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Transformă-ți ideea de afacere într-un prototip funcțional! Înregistrează-te la Empowering Youth Hackathon până pe 10 octombrie, completând formularul.

Despre organizatori

  • Yep!Moldova dezvoltă early stage startups și acordă susținere antreprenorilor care vor să lanseze produse ce pot fi accesate world wide, conectând o rețea europeană de mentori și investitori. Începând cu anul 2016, Yep!Moldova a organizat 8 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale, regionale și internaționale, pentru elevi, studenți și antreprenori inovativi, la care au participat peste 8000 de persoane.
  • Garage48 are o experiență de peste 12 ani, a organizat peste 250 de hackathoane în 70 de orașe și 26 de țări de pe tot globul. În cadrul acestora au fost lansate peste 2000 de idei și au fost construite aproape 1000 de prototipuri.

Empowering Youth Hackathon Vol. 5 este organizat de Yep!Moldova și Garage48, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la „Programul de Consolidare a Capacităților de Management al Voluntarilor”
Next Proiecție de film la America House Chisinau
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =