Tinerii din rețeaua EU4Youth Alumni, spre Inovare la IdeaLab în Tbilisi


Participanții se pregătesc să aducă idei inovatoare și să împărtășească experiențe la evenimentul Eu4Youth Alumni

Despre ce merge vorba?

Tinerii din Rețeaua EU4Youth Alumni se pregătesc să pășească pe teritoriul inovației și schimbului de idei la evenimentul IdeaLab din Tbilisi. Acest eveniment, parte din programul Eu4Youth Alumni, promite să fie o oportunitate unică pentru tineri de a-și dezvolta conceptele de inițiative sociale și de a învăța din experiențele internaționale.

Despre IdeaLab și EU4Youth Alumni:

IdeaLab este un eveniment dedicat capacitării tinerilor și dezvoltării unor concepte de inițiative sociale. Acesta oferă participanților o platformă valoroasă pentru a împărtăși idei inovatoare și pentru a învăța din experiențele internaționale. Participarea la IdeaLab subliniază angajamentul și entuziasmul tinerilor pentru contribuția la comunitate și pentru dezvoltarea unor soluții creative pentru provocările sociale.

Rețeaua EU4Youth Alumni adună tineri beneficiari ai programelor EU4Youth, Erasmus+ Youth in Action și European Solidarity Corps. Această rețea promovează spiritul de voluntariat și dorința de îmbunătățire a angajamentului tinerilor în comunitățile lor locale și în cadrul programelor de mobilitate ale UE.

Detalii despre eveniment:

Participanții se vor reuni în perioada 10-13 Aprilie la IdeaLab din Tbilisi pentru a explora idei noi și pentru a colabora la proiecte inovatoare. Agenda evenimentului include activități precum sesiuni de lucru în echipă, prezentări și discuții pe teme de interes comun, precum și momente de networking și schimb de experiențe.

Perspective și așteptări:

Participanții se așteaptă să obțină oportunități de învățare și dezvoltare personală, precum și să creeze legături puternice în cadrul comunității EU4Youth Alumni. Aceștia sunt entuziasmați să împărtășească experiențele lor și să contribuie la dezvoltarea unor inițiative sociale inovatoare.

Urmăriți evenimentul:

Portalul nostru de știri va oferi actualizări despre participarea tinerilor din Rețeaua EU4Youth Alumni la IdeaLab în Tbilisi. Peste câteva săptămâni, vom prezenta și inițiativele individuale ale participanților, oferind o privire detaliată asupra impactului și inovației pe care acești tineri le aduc în comunitățile lor.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești student și interesat de herpetologie, înscrie-te și obține un mini grant
Next Grant ProVeg: suport și consultanță în transformarea sistemului alimentar
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + six =